elmagra @ 29 Jan 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1395621ja mam te same listki od chinczyka, tez za taki maly pieniadz, i jeszcze motylki.Elmagra a w którym kupowałaś?
Ja przed świętami kupiłam sobie śnieżynki w tym markecie który jest na Raciborskiej niedaleko ronda przy Plazie. Były też tam jakieś kwiatki 4 płatkowe i nic więcej.
Kupowałaś tam? Czy warto uderzyć do innych?
Ja tych wykrojników szukałam u chińczyków od lata, a dopiero w grudniu znalazłam![]()
Cinka @ 30 Jan 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1395724Elmagra a w którym kupowałaś?
Ja przed świętami kupiłam sobie śnieżynki w tym markecie który jest na Raciborskiej niedaleko ronda przy Plazie. Były też tam jakieś kwiatki 4 płatkowe i nic więcej.
Ja tych wykrojników szukałam u chińczyków od lata, a dopiero w grudniu znalazłam
U nas też Chinol jest od lata ( wrzesień) i nie było, a teraz się pojawiły i jest tego sporo do wyboru.
Cinka @ 30 Jan 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1395724Elmagra a w którym kupowałaś?
Ja tych wykrojników szukałam u chińczyków od lata, a dopiero w grudniu znalazłam
Ja kupiłam moje listki u Chińczyka w Miszteli na Nowinach, wiesz gdzie to jest? A żałuję, że za często nie jest mi po drodze, bo np takie śnieżynki to bym chciała mieć, albo wałek z wzorem. W tym centrum w Domusie na rondzie obok Reala nie było nic takiego jak byłam ostatnio.![]()
A tak z innej beczki, ktoś ma pomysł jak udekorować torcik na tłusty czwartek (zamiast pączków chciałam koleżankom do pracy zrobić)?
elmagra @ 30 Jan 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1395878(...) A tak z innej beczki, ktoś ma pomysł jak udekorować torcik na tłusty czwartek (zamiast pączków chciałam koleżankom do pracy zrobić)?Pączusie na talerzyku a jeden ugzyziony![]()
elmagra @ 30 Jan 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1395878Ja kupiłam moje listki u Chińczyka w Miszteli na Nowinach, wiesz gdzie to jest? A żałuję, że za często nie jest mi po drodze, bo np takie śnieżynki to bym chciała mieć, albo wałek z wzorem. W tym centrum w Domusie na rondzie obok Reala nie było nic takiego jak byłam ostatnio.
Wiem, (córka pracowała w poblizu w wakacje) ale jeszcze nie byłam - dziękuję za namiar
zapomniałam że i tam jest Chińczyk![]()
![]()
Oprócz tych (nie wiem czy wiesz) jest jeszcze w Hermesie na piętrze po dawnym sklepie meblowym Abra, ale tam też nie było takich rzeczy. Może dowieźli![]()
Cinka @ 30 Jan 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1395936Nooo tych szmat i butów w tych sklepach jest zatrzęsienie, ale trzeba szukać takich które mają właśnie to mydło i powidło - regały jak z jarmarku, zabawki, wachlarze, kalkulatory, yyyy aż trudno wymieniać co, bo lezy tego po kilka sztuk ale asortyment tak zróżnicowany że szok, no mydło i powidło.
Tam gdzie kupowałam to jest wielki sklep, a regał z kuchenymi duperelami chyba jeden, albo nawet tylko jedna strona - nawet nie zarejestrowałam dokładnie bo wypatrywałam jednego
U mnie w malutkim Sanoku jest tylko jeden chińczyk wielgachny i tam jest jeden regał z takimi rzeczami,ale jeden rodzaj wykrawaczek tylko mają i innych nie dowożą,a ja chciałam śnieżynki![]()
Cinka @ 30 Jan 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1395983Jak kiedykolwiek spotkam u Chińczyka śnieżynki to kupię więcej i się odezwę
cinko to i ja bym sie pisała na śniezynki abo wałek![]()
Cinka @ 30 Jan 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1395995Ja nie wiem kiedy teraz będę (może w ferie od 11. 02), ale jak będę i coś z tych rzeczy znajdę to z pewnością wezmę i będę szukała chętnych na cinie
Ja się już zapisuję na śnieżynki i listki takie do róż jak by były, bo wałki z takim wzorkiem są u mnie, droższe to nie wykupili![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.