Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja

sylkag66

Member
Sty 20, 2011
399
0
0
alipek wysłałam prywatną wiadomość ale nie wiem czy doszła do Ciebie???? też mam listę do ciebie alipek ja mieszkam koło Gniezna woj. Wielkopolski

Ostatnią edycję dokonał moderator:

goma

Member
Lut 7, 2012
163
0
0
alipek @ 31 Jan 2013 napisał:
index.php?act=findpost&pid=1396252Byłam u China i wygląda to tak
Gerbera, motylki większe- 7,99
wałek- 11,99
listki(róż, bluszcz)- 4,99
packa- 5,99
radełko- 4,99
śnieżynki- 6,99 ( kupiłam
baa.gif
)
motylki Mniejsze) 5,99
narzędzia do modelowania- 6,99
końcówki (takie dupki róż zielone)- chyba 7,99
Są jeszcze w pudełku po 4 wzory z tłoczkiem fajne np. jajko, serce, miś, zając, itp) - 9,99 takie coś jak tu http://allegro.pl/wykrawacze-do-lukru-tort...2963712533.html
I ma tego sporo bo po 4 sztuki conajmniej i więcej
Jak któraś naprawdę bardzo potrzebująca to dajcie znać na priv nr tel. Ja mogę od jutra chwilowo być bez netu. Nie wiem ile ewentualna przesyłka na poczcie ale zapytam
wink.gif

W tym linku co wrzuciłam jest większość tych wycinarek co napisałam. Tylko porównać ceny!!! SZOK!!!
Alipku, czy ja też mogłabym się dołaczyć do zakupów i poprosić o kupienie kilku rzeczy ???
Mieszkam w okolicach Gdyni, ale nie wiem czy gdzies tutaj jest taki sklep.
Wiec jeśli to nie problem to prosiłabym o packę, śnieżynki, motylki mniejsze, listki róż i bluszczu ( sa po 3 w komplecie?)
Będę bardzo wdzięczna
lecker.gif

adrijah

Member
Maj 18, 2007
2,668
16
38
pscolki @ 31 Jan 2013 napisał:
index.php?act=findpost&pid=1396571Ballb, w Warszawie Centrum Marywilska ( czyli to gdzie się przenieśli kupcy spod pałacu) to jedno wielkie chińskie centrum... może tam? ;)
a to nie do wysokiego niebieskiego budynku przy Zawiszy się przenieśli ci z KDT? a na Marywilską kupcy ze stadionu?
Przepraszam, że zbaczam z wątku, ale tak z ciekawości pytam, bo zaczęłam to rozkminiać
gruebel_2.gif

Cinka

Member
Maj 5, 2006
30,543
13
38
adrijah @ 31 Jan 2013 napisał:
index.php?act=findpost&pid=1396591a to nie do wysokiego niebieskiego budynku przy Zawiszy się przenieśli ci z KDT? a na Marywilską kupcy ze stadionu?
Przepraszam, że zbaczam z wątku, ale tak z ciekawości pytam, bo zaczęłam to rozkminiać
gruebel_2.gif
Chińskie markety to jednak nie to samo co bazarowi kupcy. To jest jakaś ogólna sieć, przeważnie wielkie samoobsługowe sklepy, czasami z polską obsługą, bywa że Chińczycy siedzą na kasie, wszędzie brak możliwości płacenia kartą, asortyment ten sam itd
https://www.google.pl/search?hl=pl&site...c.1.ccjIfoRHMyo

Hajastan

Member
Maj 1, 2012
528
0
0
BeataSz @ 30 Jan 2013 napisał:
index.php?act=findpost&pid=1395932byłam dziś w Lublinie i specjalnie poszłam do "chińczyka", ale tam tylko jakieś szmaty i buty były, no i jakichś zabawek troszkę, nic z tych rzeczy, o których mówicie...
icon_frown.gif
u mnie też nie ma takich przyborów cukierniczych.
Beata, a gdzie byłaś w Lublinie? bo ja dzisiaj zerknę na ul. Wolską, tam chyba jeszcze jest chinczyk, byłam w jednym w Świdniku (są dwa chinczole), ale w jednym tylko szmatki i buty, do drugiego dzisiaj zajade.

Hajastan

Member
Maj 1, 2012
528
0
0
asiulla jak malowałaś promienie zielone w torcie BEN 10? barwnik łączyłaś z wodą, czy wódeczką?

BeataSz

Member
Wrz 23, 2004
10,244
3
38
Hajastan @ 1 Feb 2013 napisał:
index.php?act=findpost&pid=1396626Beata, a gdzie byłaś w Lublinie? bo ja dzisiaj zerknę na ul. Wolską, tam chyba jeszcze jest chinczyk, byłam w jednym w Świdniku (są dwa chinczole), ale w jednym tylko szmatki i buty, do drugiego dzisiaj zajade.
ja byłam tylko w Sezamie, chora jestem i nie bardzo mogę jeździć i poszukiwać
icon_sad.gif

Hajastan, a może wiesz gdzie w L-nie można barwniki kupić?

Ballb

Member
Wrz 29, 2011
111
0
0
alipek @ 31 Jan 2013 napisał:
index.php?act=findpost&pid=1396596Na tych pudełkach od sprzętów są naklejki wólka kosowska to chyba gdzieś koło w-wy?
no tak, w sumie do Wolki Kosowskiej mam minimalnie dalej niz do Warszawy... ale na sama mysl o wybraniu sie tam robie sie chora... mialam nadzieje, ze cos w Warszawie, albo bliskiej okolicy jest w formie bardziej skumulowanej... bo szukanie po wielu mega wielkich halach jakos nie przemawia do mnie... calkiem jak odwiedziny w Maximusie... ja po przejsciu jednej hali mam juz serdecznie dosc....

joanis

Member
Lut 2, 2009
124
0
0
Dzien dobry. Przyszłam sie przywitać. Asiuli torty super jak zwykle.
U mnie jakos zamowien brak :-C A tak bym sobie potortowala. No trudno moze przynajmniej okna umyje
icon_wink.gif

Automat do kawy

Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.

W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.

:coffee:

Do ekspresu do kawy