alipek @ 31 Jan 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1396252Byłam u China i wygląda to tak
Gerbera, motylki większe- 7,99
wałek- 11,99
listki(róż, bluszcz)- 4,99
packa- 5,99
radełko- 4,99
śnieżynki- 6,99 ( kupiłam)![]()
motylki Mniejsze) 5,99
narzędzia do modelowania- 6,99
końcówki (takie dupki róż zielone)- chyba 7,99
Są jeszcze w pudełku po 4 wzory z tłoczkiem fajne np. jajko, serce, miś, zając, itp) - 9,99 takie coś jak tu http://allegro.pl/wykrawacze-do-lukru-tort...2963712533.html
I ma tego sporo bo po 4 sztuki conajmniej i więcej
Jak któraś naprawdę bardzo potrzebująca to dajcie znać na priv nr tel. Ja mogę od jutra chwilowo być bez netu. Nie wiem ile ewentualna przesyłka na poczcie ale zapytam![]()
W tym linku co wrzuciłam jest większość tych wycinarek co napisałam. Tylko porównać ceny!!! SZOK!!!Alipku, czy ja też mogłabym się dołaczyć do zakupów i poprosić o kupienie kilku rzeczy ???
Mieszkam w okolicach Gdyni, ale nie wiem czy gdzies tutaj jest taki sklep.
Wiec jeśli to nie problem to prosiłabym o packę, śnieżynki, motylki mniejsze, listki róż i bluszczu ( sa po 3 w komplecie?)
Będę bardzo wdzięczna![]()
alipek @ 31 Jan 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1396292o ja dziś zamówiła sobie coś takiego cena mnie skusiła ciekawe jak się będzie sprawować http://allegro.pl/show_item.php?item=2986691756
Sylwia ja też ostatnio taki pistolet zamówiła, i jest ok tylko trzeba bardzo miękką masę do nigo, bo ciężko przeciskać. Ale do opanowania
Dzięki
Ballb @ 31 Jan 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1396482Dziewczyny, a w okolicach Warszawy widzialyscie gdzie takie chinskie markety?Ballb, w Warszawie Centrum Marywilska ( czyli to gdzie się przenieśli kupcy spod pałacu) to jedno wielkie chińskie centrum... może tam?![]()
pscolki @ 31 Jan 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1396571Ballb, w Warszawie Centrum Marywilska ( czyli to gdzie się przenieśli kupcy spod pałacu) to jedno wielkie chińskie centrum... może tam?
a to nie do wysokiego niebieskiego budynku przy Zawiszy się przenieśli ci z KDT? a na Marywilską kupcy ze stadionu?
Przepraszam, że zbaczam z wątku, ale tak z ciekawości pytam, bo zaczęłam to rozkminiać![]()
Ballb @ 31 Jan 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1396482Dziewczyny, a w okolicach Warszawy widzialyscie gdzie takie chinskie markety?Na tych pudełkach od sprzętów są naklejki wólka kosowska to chyba gdzieś koło w-wy?
asiulla1984 @ 31 Jan 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1396598ja kupuje u chinoli na ebayu z przesyłką za darmo
a to moja dzisiejsza produkcjapiękne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ten ślubnu Cudo!!!!!!!!!!
alipek @ 31 Jan 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1396606piękne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ten ślubnu Cudo!!!!!!!!!!Witam czy ta czarna masa to jest gotowy produkt czy może ją czymś nabłyszczasz....
adrijah @ 31 Jan 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1396591a to nie do wysokiego niebieskiego budynku przy Zawiszy się przenieśli ci z KDT? a na Marywilską kupcy ze stadionu?
Przepraszam, że zbaczam z wątku, ale tak z ciekawości pytam, bo zaczęłam to rozkminiać
Chińskie markety to jednak nie to samo co bazarowi kupcy. To jest jakaś ogólna sieć, przeważnie wielkie samoobsługowe sklepy, czasami z polską obsługą, bywa że Chińczycy siedzą na kasie, wszędzie brak możliwości płacenia kartą, asortyment ten sam itd
https://www.google.pl/search?hl=pl&site...c.1.ccjIfoRHMyo
BeataSz @ 30 Jan 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1395932byłam dziś w Lublinie i specjalnie poszłam do "chińczyka", ale tam tylko jakieś szmaty i buty były, no i jakichś zabawek troszkę, nic z tych rzeczy, o których mówicie...u mnie też nie ma takich przyborów cukierniczych.
Beata, a gdzie byłaś w Lublinie? bo ja dzisiaj zerknę na ul. Wolską, tam chyba jeszcze jest chinczyk, byłam w jednym w Świdniku (są dwa chinczole), ale w jednym tylko szmatki i buty, do drugiego dzisiaj zajade.
Sylwia1978 @ 31 Jan 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1396612Witam czy ta czarna masa to jest gotowy produkt czy może ją czymś nabłyszczasz....masę farbuję sama, a błyszczy się bo pomalowałam ją wodą
asiulla1984 @ 1 Feb 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1396630masę farbuję sama, a błyszczy się bo pomalowałam ją wodąDzięki![]()
Hajastan @ 1 Feb 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1396626Beata, a gdzie byłaś w Lublinie? bo ja dzisiaj zerknę na ul. Wolską, tam chyba jeszcze jest chinczyk, byłam w jednym w Świdniku (są dwa chinczole), ale w jednym tylko szmatki i buty, do drugiego dzisiaj zajade.ja byłam tylko w Sezamie, chora jestem i nie bardzo mogę jeździć i poszukiwać![]()
Hajastan, a może wiesz gdzie w L-nie można barwniki kupić?
alipek @ 31 Jan 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1396596Na tych pudełkach od sprzętów są naklejki wólka kosowska to chyba gdzieś koło w-wy?no tak, w sumie do Wolki Kosowskiej mam minimalnie dalej niz do Warszawy... ale na sama mysl o wybraniu sie tam robie sie chora... mialam nadzieje, ze cos w Warszawie, albo bliskiej okolicy jest w formie bardziej skumulowanej... bo szukanie po wielu mega wielkich halach jakos nie przemawia do mnie... calkiem jak odwiedziny w Maximusie... ja po przejsciu jednej hali mam juz serdecznie dosc....
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.