joanis
Member
- Lut 2, 2009
- 124
- 0
- 0
marioletta @ 1 Feb 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1396861spotkałyście może gdzieś jakiegoś "tutka" z brzuszkiem ciążowym i widoczną stopką ...
marioletta @ 1 Feb 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1396861spotkałyście może gdzieś jakiegoś "tutka" z brzuszkiem ciążowym i widoczną stopką ...
sylkag66 @ 1 Feb 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1396974a ja po niedzieli powinnam już dostać paczkę od alipek. nie mogę się doczekać czyba prześpię ten czas żeby szybciej minąłhe he. alipku DZIĘKUJĘ![]()
![]()
![]()
![]()
Już wysłana. Zmieściłam się w opłącie 9,5 więc to co nadpłaciłaś 2, 5 pójdzie jutro na tacę!!!!Jeju kiedy mi dadzą net? Teraz gościnnie u szwagra ale dzieci już siedzą i chcą grać. Zaraz mnie wywalą!!![]()
![]()
asiulla1984 @ 2 Feb 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1397008a to moje wczorajszeRobisz prześliczne tort.możesz powiedzieć czym robisz taki równy rulonik na dole tortu i ile bierzesz za taki torcik z masy?
alipek @ 2 Feb 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1397080Już wysłana. Zmieściłam się w opłącie 9,5 więc to co nadpłaciłaś 2, 5 pójdzie jutro na tacę!!!!Jeju kiedy mi dadzą net? Teraz gościnnie u szwagra ale dzieci już siedzą i chcą grać. Zaraz mnie wywalą!!![]()
DZIĘKUJĘ KOCHANA![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pika15 @ 2 Feb 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1397100Asiulla Super torty , mozesz powiedziec czy myszke miki to odbijasz na masie i malujesz czy wycinasz poszczególne elementy i barwisz mase?
Bo doczytałam ze na czarno tak nie zafarbuje i własnie miałam kolor popielaty![]()
To samo było z czerwonym
A gotowe torty trzymacie w lodówce?
vanilka torty rewelacyjne
myszkę rozcinam na części i z masy składam, nic nie maluję
a gotowe torciki trzymam w lodówce aż do momentu odebrania, nie mogą stać gdzie indziej przecież jak tylko w chłodnym
pika15 @ 3 Feb 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1397236To czym robisz taki ładny carny kolor ?
I jakim kolorkiem robisz buzie
Ale Was zamęczam pytaniami , ale chce zrobic na roczek dla synka
wróć na 323 str tam o tym pisałam![]()
a buzia robiona z żelowego wiltona ivory
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.