Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja

bumelka

Member
Sie 28, 2011
539
0
0
goma @ 1 Mar 2013 napisał:
index.php?act=findpost&pid=1405562....
Uśmiechnęłam sie jak zobaczyłam tort dla Vorwerk, bo akurat jutro przyjdzie do mnie babka zaprezentować mozliwości Termomixa.
Jeśli tylko możesz to warto.Sama mam już drugi model i nie wyobrażam sobie pracy w kuchni bez niego.Jeśli się zdecydujesz a przedstawicielka zapomni wspomnieć o promocji marcowej to delikatnie podpytaj
icon_wink.gif

Hajastan

Member
Maj 1, 2012
528
0
0
asiulla bumelka, mega, mega piękne torciki, miglietty też piękny
dziewczyny powiedzcie ile takie cudeńko jak TERMOMIX kosztuje?, bo nie mogę znaleść na ich stronie

Ostatnią edycję dokonał moderator:

Hajastan

Member
Maj 1, 2012
528
0
0
Zigzag McQueen trochę z lukrem plastycznym trochę z kremem, wybaczcie,ze może trochę nie pasuje do tego wątku, ale to mój pierwszy tort na zamówienie i chciałam wam pokazać
1.jpg 2.jpg

Załączniki

• 1.jpg
    1.jpg
    211.1 KB · Wyświetleń: 0
  • 2.jpg
    2.jpg
    202.2 KB · Wyświetleń: 0

sylkag66

Member
Sty 20, 2011
399
0
0
ładne torty. ja internetu nie miałam 3 dni
baa.gif
baa.gif
baa.gif

Załączniki

• 100_9118.JPG
    100_9118.JPG
    374.1 KB · Wyświetleń: 0
Ostatnią edycję dokonał moderator:

alipek

Member
Cze 29, 2009
411
0
0
Monika super auto!!!! Kup sobie kalendarz, bo teraz zaczną się sypać zamówienia i musisz mieć gdzie notować!!!!!
Sylwia już chwaliłam na fc ale powtórzę CUDA wielkie poczyniłaś kobieto!!!!
Beata- suuuper i bez źrenic!!!! Przynajmniej za laskami się nie będzie oglądał!!!
rofl.gif

A ja pragnę donieść, że wróciłam do dawnego związku!!!! Po roku rozwodu, miłość na nowo!!!! Chodzi oczywiście o masę! Już wyjaśniam. Rok temu robiłam zygzaka dla tej dziewczynki co teraz kucyki. Robiłam na samoróbce!!! I daął mi popalić! Rwała się, była jakaś taka zważona. To przelało czarę i zaczęłam kupować pettinice! Rozwód był natychmiastowy. Po roku odważyłąm się spróbować i iii!!!! O matko! Wyszła super plastyczna, doskonała! I chyba wrócę do tej starej miłości!!!!! zawsze to taniej i mniej chemii!!!! dzięki Sylwia za wsparcie w podejmowaniu decyzji o zerwaniu rozwodu!!!!! Potem wrzucę fotki moich dzisiejszych!!!!
wink.gif

sylkag66

Member
Sty 20, 2011
399
0
0
alipek @ 2 Mar 2013 napisał:
index.php?act=findpost&pid=1405915Monika super auto!!!! Kup sobie kalendarz, bo teraz zaczną się sypać zamówienia i musisz mieć gdzie notować!!!!!
Sylwia już chwaliłam na fc ale powtórzę CUDA wielkie poczyniłaś kobieto!!!!
Beata- suuuper i bez źrenic!!!! Przynajmniej za laskami się nie będzie oglądał!!!
rofl.gif

A ja pragnę donieść, że wróciłam do dawnego związku!!!! Po roku rozwodu, miłość na nowo!!!! Chodzi oczywiście o masę! Już wyjaśniam. Rok temu robiłam zygzaka dla tej dziewczynki co teraz kucyki. Robiłam na samoróbce!!! I daął mi popalić! Rwała się, była jakaś taka zważona. To przelało czarę i zaczęłam kupować pettinice! Rozwód był natychmiastowy. Po roku odważyłąm się spróbować i iii!!!! O matko! Wyszła super plastyczna, doskonała! I chyba wrócę do tej starej miłości!!!!! zawsze to taniej i mniej chemii!!!! dzięki Sylwia za wsparcie w podejmowaniu decyzji o zerwaniu rozwodu!!!!! Potem wrzucę fotki moich dzisiejszych!!!!
wink.gif
ALEŻ BARDZO PROSZĘ
icon_smile.gif
KOCHANA JA TEŻ CI DZIĘKUJĘ
bussi.gif

Jo_anna1

Member
Lip 9, 2009
3,219
0
0
Alipek, fragment o rozwodzie przeczytałam ..... na wdechu normalnie, na wstępie to o mało zawału nie dostałam
rofl.gif

Dziewczyny torty super
daumen.gif

Weekend zakończyłam
icon_mrgreen.gif

Załączniki

• IMG_0103.JPG
    IMG_0103.JPG
    155.9 KB · Wyświetleń: 0
  • IMG_0101.JPG
    IMG_0101.JPG
    155.1 KB · Wyświetleń: 0

malutka25

Member
Lut 11, 2013
133
0
0
Dziewczyny z jakiej strony zamawiacie podklady pod tort i pudełka? Na allegro drogo wychodzi, niestety.

Chcę kupić sobie jakieś szczypce do rantow ale totalnie nie wiem który robi jaki wzorek. Możecie coś polecić?

Automat do kawy

Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.

W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.

:coffee:

Do ekspresu do kawy