Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja

ola_wroclaw

Member
Lis 20, 2012
496
0
0
miglietta @ 12 Mar 2013 napisał:
index.php?act=findpost&pid=1409316Ola-Wrocław to masz wszystko podane jak na tacy(hahaha). jeszcze trochę i klientka sama zrobi tego torta
strach robić.... nasze wizje mogą się nie spotkać w tym samym miejscu
icon_razz.gif

albo po prostu moje umiejętności i jej wymagania

a jeszcze Wam tylko powiem, że ona do mnie pierw zadzwoniła i powiedziała, że cukiernia jej miała robić, ale w końcu bez podania przyczyny zrezygnowali... To ja pytam w żartach: "to co to ma być za tort??" a ona: "no właśnie nic takiego wymyślnego" po czym wysłała mi to coś na maila hahahahahaha

Ostatnią edycję dokonał moderator:

asiulla1984

Member
Lip 27, 2011
607
0
0
ola_wroclaw @ 12 Mar 2013 napisał:
index.php?act=findpost&pid=1409318strach robić.... nasze wizje mogą się nie spotkać w tym samym miejscu
icon_razz.gif

albo po prostu moje umiejętności i jej wymagania

a jeszcze Wam tylko powiem, że ona do mnie pierw zadzwoniła i powiedziała, że cukiernia jej miała robić, ale w końcu bez podania przyczyny zrezygnowali... To ja pytam w żartach: "to co to ma być za tort??" a ona: "no właśnie nic takiego wymyślnego" po czym wysłała mi to coś na maila hahahahahaha
chyba babę powaliło !!! weźmiesz ten tort?
ja to w ogóle nie robię tortów poniżej 10 osób czyli ok 2,30 kg bo to się nie opłaca

ola_wroclaw

Member
Lis 20, 2012
496
0
0
Asiulla wyceniam ze wzgledu nastopien trudnosci wykonania. Jak chce miec 5osobowy tort w cenie takiego za 15 porcji. Prosze bardzo. Mam nadieje ze ona sie jednak nie zdecyduje...

Jak rozpoznawac rozne prowokacje? Mewalyscie? Poznalyscie?

Ja wczoraj dostalam wiadomosc ze laska otworzyla kawiarnie i czy ja wspolpracuje z kims bo ona czesto ma zapytania odnosnie tortow na zamowienie jest chetna do wspolpracy. Odpisalam jej ze nie wspolpracuje ale ze rozwazam oraz ze sie chetnie z nia spotkam i dalaj nr tel.
Oczywiscie zero odzewu a ja sie wkurzam na siebie ze pisalam cokolwiek procz nr telwfonu. I tak ze wszystkim, mysle, analizuje. Czuje zezaczynam przez to swirowac i jak Macierewicz wszedzie widziec zamach na mnie;))))

P. Pisze z telefonu stad moja cudowna polszczyzna

Hajastan

Member
Maj 1, 2012
528
0
0
ola_wrocław ja to bym zrezygnowała z tego zamówienia,
icon_neutral.gif
bo żeby nie było tak,że ty sie bardzo napracujesz, a jej się nie spodoba byle szczegół i ci nie zapłaci,
baa.gif
zresztą dziwi mnie skad ona sie tak zna
gruebel_2.gif
, żeby to nie była podstawiona osoba
baa.gif
, nie zebym chciała cię straszyć, ale ostrzec, bo niby skąd taka osoba zna sie na tortach? sądząc po e-milu sama mogłaby sobie zrobić, ale oczywiscie zrobisz jak zechcesz
rofl.gif

marioletta

Member
Lis 2, 2012
332
0
0
index.php?act=findpost&pid=1409391nie robię go. Za drogo. Ona by to chciała wszystko za 50 PLN chyba. Albo co gorsza konkurencja sprawdza moje ceny ;)
trzeba bylo widzieć minę mojego męża jak mu przeczytałam jaki pani chciała tort za 50 zł
rofl.gif
rofl.gif
rofl.gif
rofl.gif
rofl.gif

ja myślę że jeszcze do tego powinnaś zawieść, odpalić świeczkę i pokroić gościom na talerzyk, wszak zaplaci klient 50 zł
dump.gif

ola_wroclaw

Member
Lis 20, 2012
496
0
0
nie!! Ja nie wiem czy za 50PLN to była ironia z mojej strony. Ona nie mówiła ile chce zapłacić. To ja mówiłam ile chcę za tort. I ona stwierdziła, że cena jest dla niej barierą.

UFFF.
dobry sposób na natrętnych klientów- rzucić cenę z kosmosu ;)

Justee

Member
Wrz 22, 2010
185
0
0
index.php?act=findpost&pid=1409422no właśnie ja też chyba, matkobosko, komunia na 60 osób....
nie stresuj się:)moim pierwszym tortem w stylu angielskim była własnie książka na komunie:)upiecz biszkopty w największej prostokatnej blaszce jaką posiadasz,potem przełóż ją kremem,i dopiero wtedy kształtuj książkę..to nie jest trudne
icon_biggrin.gif

Automat do kawy

Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.

W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.

:coffee:

Do ekspresu do kawy