asiulla1984
Member
- Lip 27, 2011
- 607
- 0
- 0
marioletta @ 11 Apr 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1419531(...) ale ogólnie to powiem że milutka i plastyczna była, tyle że lekko ciepława jeszcze, zobaczymy co będzie wieczorem ...
no nic jak nie wyjdzie to i tak się na jakies domowe wykorzysta jakoś
a torciaki piękne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ola_wroclaw mnie połowa zdjęć w tutka sie nie otwiera
ad. 1 - podgrzać masę i wyrobić![]()
ad. 2 - nacisnąć prawy klawisz myszy, póxniej "otwórz obraz" , powinno zadziałać![]()
Hajastan @ 11 Apr 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1419550Hejka JAM jak mozesz to wrzuć tutaj ten torcik co zamówiłaś w cukierni to też się tu trochę pośmieją, zawsze jakaś to rozrywka
niby tak choć mi do smiechu nie byłojednak nie ma tego złego co by mi na dobre nie wyszło już mam lukrowane motylki czekam aż wyschną![]()
![]()
JAM @ 11 Apr 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1419557niby tak choć mi do smiechu nie byłojednak nie ma tego złego co by mi na dobre nie wyszło już mam lukrowane motylki czekam aż wyschną![]()
takie coś w cukierni sprzedają???
czarnowodzianka @ 11 Apr 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1419567takie coś w cukierni sprzedają???za 270PLN
miglietta @ 11 Apr 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1419603a gdzie przechowywałabyś te upieczone torty?
myślę, że trzeba będzie trochę przystosować takie podnajemte kuchnie, ale nie mam pojęcia. najlepiej zadzwonić do sanepuiduno miałabym tam swoją lodówkę)) Ja nie wiem czy takie coś się uda, ale nieraz w przedszkolach są kuchnie a dzieciaki i tak jedzą z cateringu, więc to chyba stoi puste? Może by coś w tym klimacie pójść... Sama już nie wiem... Lekalnie w tym kraju to się nie da tak po prostu chyba...![]()
marioletta @ 11 Apr 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1419607żartujecie że ten tort z cukierni i za 270 zł ?????????????????????
oOOj mąż odbierałCena powala, wiem dlatego mogę napisać ze to z cukierni w Pieńsku (dolnośląskie) a Kupione w Kauflandzie Zgorzelec..... może kogoś tym "ocale"![]()
![]()
JAM @ 11 Apr 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1419620Oj mąż odbierałCena powala, wiem dlatego mogę napisać ze to z cukierni w Pieńsku (dolnośląskie) a Kupione w Kauflandzie Zgorzelec..... może kogoś tym "ocale"![]()
oj tam , facem może się nie znać, ale trochę wstyd takiego torta sprzedać za grubą kasę , oby smakiem nadrobił niedociągnięcia![]()
![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.