Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja

bumelka

Member
Sie 28, 2011
539
0
0
Dzwoniłam i niestety nikt nie odbiera telefonu
cheers.gif

Hajastan

Member
Maj 1, 2012
528
0
0
Bumelko nie załamuj się, zadzwoń jutro, ja też bym nie odpuściła przecież tyle pracy w ten torcik włożyłaś, masz zdjęcia, pokaż tej babce i głowa do góry
daumen.gif

Jam i inne dziewczyny torty przeeeeeeeepiękne
anbetung.gif

Jam prosze powiedz w jakich proporcjach robisz lukier do ozdabiania workiem cukierniczym?
gruebel_2.gif

Ostatnią edycję dokonał moderator:

rastafa

Member
Lis 4, 2012
92
0
0
bumelko nie odpuszczaj, dlaczego Ty masz płacić za błędy innych. Trzymam kciuki i daj znac
subtelna30 torciki pierwsza klasa, powiedz, ten torcik z zonkilami to oblozony jest masa smietankowa czy maslana ?

JAM

Member
Kwi 9, 2013
1,458
0
0
bumelka jak nie odbiera Twojego to dzwoń z innych do skutku
icon_razz.gif
serio ja bym nie popuściła
baa.gif
baa.gif
baa.gif
.
Może to tylko jej "niedopatrzenie". Jakby co można ją na fejsie obsmarować
icon_razz.gif
daj namiar też coś napiszę
icon_wink.gif

Hajastan ide na wyczucie, tak by worek nie pękł i na tyle by nie ściekało
zahnlos.gif

rastafa

Member
Lis 4, 2012
92
0
0
bumelka a może jej wyślij wiadomośc prywatną na facebooku ?
gruebel_2.gif
jesli nie odbiera telefonów

Justee

Member
Wrz 22, 2010
185
0
0
bumbelko masz jej numer na komórkę?jeśli tak to wyślij jej mms-a ze zdjęciem tortu jaki jej zrobiłaś,i napisz kilka słów wyjaśnienia. Domyślam się jak się czujesz,ale nie załamuj się..
bussi.gif
a czy uzgodniłaś z nią cenę za ten tort?bo tort był okazały i chociaż nie była z niego zadowolona,to powinna poczuwać sie aby za niego zapłacić!

o.laz

Member
Lut 15, 2013
307
0
0
bumelko, dołączam do głosów wsparcia. Tort był fantasmagoryczny, a z tego co opisujesz to widać było że twój zamysł był inny i nie tak ten tort od początku wyglądał. Zresztą, jak by ni było z punktu widzenia klientki, dziewczyny mają rację, wynagrodzenie ci się należy, a pretensje można mieć do właścicielki lokalu. Trzymaj się i nie odpuszczaj!

jola33

Member
Cze 12, 2013
72
0
0
Dziewczyny macie jakieś pomysły na tort dla kierowcy autobusu taki z jajem
fiesgrins.gif
a drugi dla mojej siostry na 30 ona policjantka mąż kierowca zawodowy. Może macie jakieś fajne pomysły
icon_rolleyes.gif
Będę wdzięczna

kiniaaa

Member
Maj 22, 2013
483
0
0
jola33 @ 25 Jun 2013 napisał:
index.php?act=findpost&pid=1446533Dziewczyny macie jakieś pomysły na tort dla kierowcy autobusu taki z jajem
fiesgrins.gif
a drugi dla mojej siostry na 30 ona policjantka mąż kierowca zawodowy. Może macie jakieś fajne pomysły
icon_rolleyes.gif
Będę wdzięczna
A jakby dla siostry taki, tylko ta laska co auto pcha w mundurze a za kierownicą mąż?
icon_razz.gif

http://www.google.pl/imgres?biw=1256&b...x=116&ty=63

A tutaj z autobusem:

http://www.google.pl/imgres?start=119&...ty=111#imgdii=_

JAM

Member
Kwi 9, 2013
1,458
0
0
Justee @ 25 Jun 2013 napisał:
index.php?act=findpost&pid=1446517bumbelko masz jej numer na komórkę?jeśli tak to wyślij jej mms-a ze zdjęciem tortu jaki jej zrobiłaś,i napisz kilka słów wyjaśnienia. Domyślam się jak się czujesz,ale nie załamuj się..
bussi.gif
a czy uzgodniłaś z nią cenę za ten tort?bo tort był okazały i chociaż nie była z niego zadowolona,to powinna poczuwać sie aby za niego zapłacić!
W sumie to jeszcze nie wiemy jak wygląda sytuacja, może panna wszystko przepiła i trzyma bumelkę by mieć troche czasu
icon_razz.gif
Gdybam bo nie wiem.
Ale na pewno nie musi się tłumaczyć !!!
No chyba tylko z tego, że tort wzbudził zazdrość właścicielki lokalu
icon_wink.gif

jola33

Member
Cze 12, 2013
72
0
0
kiniaaa @ 25 Jun 2013 napisał:
index.php?act=findpost&pid=1446535http://www.google.pl/imgres?biw=1256&b...x=116&ty=63

A jakby dla siostry taki, tylko ta laska co auto pcha w mundurze a za kierownicą mąż?
icon_razz.gif

A tutaj z autobusem:

http://www.google.pl/imgres?start=119&...ty=111#imgdii=_
O rany uśmiałam się
rofl.gif
dobre, tylko może ten samochód postawić na kuli ziemskiej miałam ambicję zrobić taką fajną z kontynentani i strzałakmi z jednego na drugi jak myślicie ?

kiniaaa

Member
Maj 22, 2013
483
0
0
jola33 @ 26 Jun 2013 napisał:
index.php?act=findpost&pid=1446584Dziewczyny plis dajcie jakiś pomysł dla tego kierowcy napewno zrobię autobus dokładnie taki jakim jeździł ale co dalej?????
Ja bym zrobiła prostokątny torcik z autobusem na wierzchu. Autobus odjeżdża z przystanku ( o nazwie emerytura) a kierowca (tzn ten co odchodzi na emeryturę) macha. Na przystanku np fotel z kapciami i gazeta
icon_smile.gif

Coś w tym stylu. Jak myślisz?

jola33

Member
Cze 12, 2013
72
0
0
kiniaaa @ 26 Jun 2013 napisał:
index.php?act=findpost&pid=1446587Ja bym zrobiła prostokątny torcik z autobusem na wierzchu. Autobus odjeżdża z przystanku ( o nazwie emerytura) a kierowca (tzn ten co odchodzi na emeryturę) macha. Na przystanku np fotel z kapciami i gazeta
icon_smile.gif

Coś w tym stylu. Jak myślisz?
kiniaaa jesteś cudowna dzięki a jeśli chodzi o ten dla mojej siostry to zdecydowałam się jednak na coś łatwiejszego bo nie wyrobię się z tymi tortami mam jeszcze dwa na zakończenie roku szkolnego. Dzięki!!!!

Automat do kawy

Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.

W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.

:coffee:

Do ekspresu do kawy