marioletta
Member
- Lis 2, 2012
- 332
- 0
- 0
miu-miu @ 2 Jul 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1448835a tak na marginesie pochwalę się Wam... że na prezent urodzinowy od koleżanek z pracy dostałam najnowszą książkę Małgorzaty Weber... o tą http://www.pan-centrum.pl/produkt,NOWOSC_O...r_,94,4006.html tam jest trochę tutoriali i bajeczny tort w kszatłcie planet....szkoda że nie moge Wam pokazać podzieliłabym się książką ...w każdym razie Polecamech... takie prezenty to ja mogę dostawać
no i jeszcze torebki....![]()
uwielbiam takie prezenty...za dwa tygodnie sama posiadam urodziny i liczę, że dostane areograf![]()
marioletta @ 2 Jul 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1448841aagaa Bc początkująca![]()
![]()
![]()
piękne tortyDziękuję mariolettkostaram się, ale jak patrzę na dzieła dziewczyn to ja zaledwie początkująca jestem![]()
...
Sierotka3m @ 2 Jul 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1448775Początkująca? No i komu tu powinna szczęka opaść? Mi na te przykład opadła![]()
Każden jeden pikny! Mistrzostwo!Tak moja droga..początkująca jestem...dużo czytałam o oglądałam ale torty w sumie robię 3 miesiąc...kiedyś robiłam je od przypadku do przypadkumam nadzieje że to się zmieni![]()
![]()
aagaa Bc @ 2 Jul 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1448853Piękne torcikito łoże...małżeńskie?ech jakie by nie było moim faworytem jest
![]()
Mała dygresja..czy któraś z Was kobietki posiada jakiś fajny tutorial na tort w kształcie penisa? w życiu tego nie robiła a chyba w sobotę będę musiała![]()
ja robiłam i też nie miałam pojęcia jak się do tego zabrać, ale pomyślałam i tak sobie wymysliłam że biszkopt bupiekłam w podłużnej formie do babki a jądra w miseczkach małych metalowych.., i później przełożyłam
subtelna30 @ 2 Jul 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1448805do metalowej miseczki albo tortownicy i do piekarnika 50 stopni i chwilke potrzymać co chwilę sprawdzać czy zmiekła , oczywiście bez woreczkanapisałam Ci PW![]()
JAM @ 2 Jul 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1448904MNie tylko kilka godzin nie było a tutaj takie zmiany![]()
aagaa Bc Witaj, cudne torciki widać masz dryg do figurekGratulacje![]()
![]()
Miu-miu pomysł z gitarą na piecu jest świetny... seriotylko 2 sprawy piec jest czarny.... ale może być maźnięty Grafitti
będzie miał kolor
a gitara ma być piętrem? Bo ja bym gitare zrobiła opartą o piec ale wtedy to będzie tylko dekoracja
to może duży spód prostokątny na nim mniejszy piec i oparta gitara? taki rockowy![]()
![]()
I buziaki dla raczkówz życzeniami![]()
No właśnie na początku miała być sama gitara konkretna (już wiem jaka) ale tak jak pisałam jak to zmieścić do lodówki? Potem pomyślałam o piecu i gitarze tak opartej jak Ty mówisz ale tortem byłby piec nie gitara...a potem pomyślałam że może gitara jako drugie piętro po prostu ale co na pierwszym to nie wiemmój mąż to z zamiłowania muzyk...z ogromnym poczuciem humoru stąd chciałabym żeby miał jakiś oryginalny tort![]()
![]()
a za życzenia w imieniu swoim jak też mieszkających ze mną raczków DZIĘKUJĘ![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.