Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja

Sierotka3m

Member
Mar 23, 2010
598
0
0
Oj, znów przybyło torcików..

myszolinko, fajny kapelutek
alipek, fajny pomysł z tym pasem karate!
aagaa Bc, zygzak prima sort!
Busia, baranek niezły, ja by nie była taka krytyczna
icon_smile.gif

sylkag66, widzę że Ty taśmowo
icon_wink.gif
świetny Corona torcik
malwinnnka, co za produkcja, Maja przesłodka
estka19, super bombonierka!
ola_wrocław, super torcik, a klient nasz pan, jak sobie pieska morskiego zażyczy, to nic nie poradzisz
icon_wink.gif

Vanilka - świetna produkcja
icon_smile.gif
Przyłączam się do pytania H-elen o kwiatowy torcik.
Marta12, nic nie widać, że się spieszyłaś. Jak Ty sobie klientów wychowujesz, że tak na ostatnią chwilę? pek

Jak się ogarnę, to może wstawię moją pływającą weekendową produkcję..

miu-miu

Member
Cze 14, 2012
206
0
0
DZIEWCZYNY TORTY SUPER! mi jeszcze został jeden torcik na ten najbliższy weekend...chcialabym robic ich więcej...ale jakos się nie trafiaja okazje....
icon_frown.gif
tyle jeszcze bym chciała spróbować....mam głowę pełną pomysłów...co prawda daleko mi do Waszych dzieł, ale sprawia mi frajdę tworzenie czegoś pysznego.... na ten weekend zrobiłam tylko sernik i już chciałam go dekorować
rofl.gif
rofl.gif
rofl.gif

elmagra

Member
Lis 5, 2004
574
0
0
miu-miu @ 8 Jul 2013 napisał:
index.php?act=findpost&pid=1450701DZIEWCZYNY TORTY SUPER! mi jeszcze został jeden torcik na ten najbliższy weekend...chcialabym robic ich więcej...ale jakos się nie trafiaja okazje....
icon_frown.gif
tyle jeszcze bym chciała spróbować....mam głowę pełną pomysłów...co prawda daleko mi do Waszych dzieł, ale sprawia mi frajdę tworzenie czegoś pysznego.... na ten weekend zrobiłam tylko sernik i już chciałam go dekorować
rofl.gif
rofl.gif
rofl.gif

miu miu
ja mam powoli to samo. Teraz mam wakacje az do prawie końca sierpnia (nauczycielką jestem) i tak trochę się obijam w domu. Na szczęście na środę dla teściowej mogę wreszcie zrobić torcik, bo bym za chwilę zapomniała jak to się robi. Hahaha. A najlepsze jest to, że niewiele tortów robiąc i tak mam ochotę ciągle na nowe przydasie tortowe. hehe. Teraz sobie chyba zażyczę wałek i matę do lukru, przynajmniej nie będę musiała tyle podsypywać cukru. Ktoś ma? I sobie chwali?

aagaa Bc

Member
Lip 2, 2013
116
0
0
miu-miu @ 8 Jul 2013 napisał:
index.php?act=findpost&pid=1450701DZIEWCZYNY TORTY SUPER! mi jeszcze został jeden torcik na ten najbliższy weekend...chcialabym robic ich więcej...ale jakos się nie trafiaja okazje....
icon_frown.gif
rofl.gif
rofl.gif
rofl.gif
miu-miu pewnie tym Ameryki nie odkryję
rofl.gif
ale aby zwiększyć zamówienia..a tym samym móc się spełniać tworząc coraz to nowsze projekty/torty
icon_smile.gif
po prostu w końcu założyłam sobie profil na fb jak również blog:)
Jak chcecie sobie zerknąć to zapraszam ;)

[...] -blog

[...]

Ostatnią edycję dokonał moderator:

JAM

Member
Kwi 9, 2013
1,458
0
0
Marta12 super ten "szybki" torcik
icon_smile.gif

h-elen Dziękuje
bussi.gif
przesadzasz... dopiero sie ucze
icon_redface.gif

CYTATTeraz sobie chyba zażyczę wałek i matę do lukru, przynajmniej nie będę musiała tyle podsypywać cukru. Ktoś ma? I sobie chwali?
elmagra mam mate i wałek silikonowy, to były moje pierwsze zakupy... nie zamieniłam bym ich nawet na marmurowy blat
rofl.gif
Tylko że ja podsypuje mąką ziemniaczaną , wychodzi jej dużo mniej nie wsiąka tak w masę i się dużo lepiej pracuje z masą. cukier mnie wkurzał bo sie do wszystkiego klei a po mące jest niezły poślizg
icon_razz.gif
i nie pozostawia grudek
icon_mrgreen.gif

aagaa Bc prosze kilka inspiracji
icon_smile.gif
http://www.lovelytutorials.com/forum/forumdisplay.php?f=58

aagaa Bc

Member
Lip 2, 2013
116
0
0
czarnowodzianka @ 8 Jul 2013 napisał:
index.php?act=findpost&pid=1450783ja tez mam f,
mam pytanie czy robiłyscie moze spangeboba? macie tutka, mam zrobic na sobotę i ok 2 kg tylko nie wiem za bardzo jakiej blaszki uzyc...
dzięki za pomoc
Kurcze z tymi 3D to nigdy nie wiadomo ile wyjdzie dokładnie kg..mi ostatnio miało wyjść 3 a wyszło 4kg..

Moja miła..tu coś masz ..

http://cakefixation.blogspot.com/2009/08/h...gebob-cake.html

http://www.youtube.com/watch?v=-pb5l7mKXAM

sylkag66 @ 8 Jul 2013 napisał:

Automat do kawy

Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.

W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.

:coffee:

Do ekspresu do kawy