czarnowodzianka @ 19 Jul 2013 napisał:
marioletta @ 21 Jul 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1454079...
bumelka ślubny nabłyszczony czymś, czy taka masa ??
...Ślubny jest pomalowany barwnikiem perłowym rozpuszczonym w % , ale masa ma kolor cielisty.
malutka25 @ 21 Jul 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1454117napisałam atrium?musiałam myśleć o czymś innym![]()
![]()
myślałam o czymś takim:
http://www.lovelytutorials.com/forum/showthread.php?t=4152aa.. no to dosyć uniwersalne, na różne koscielne uroczystości![]()
marioletta @ 21 Jul 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1454079i przez weekend cudów przybyło piekne torty ........![]()
![]()
asiulla1984 w supermenie któryś kolor jest nałożony na drugi ? czy oba wycięte zgodnie z wzorem ??
bumelka ślubny nabłyszczony czymś, czy taka masa ??
Marta Kicia super, ale powiedz mi co to za krem że taki bielutki ??ten biały krem to po prostu śmietana roślinna![]()
oczywiście torciki cudne wszystkie mi się ogromnie podobają![]()
Marta12 @ 22 Jul 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1454141ten biały krem to po prostu śmietana roślinna![]()
oczywiście torciki cudne wszystkie mi się ogromnie podobają
hmmm o śmietanie roślinnej tylko czytałam ... myslałam że to jakas maślana masa![]()
![]()
marioletta @ 21 Jul 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1454079
asiulla1984 w supermenie któryś kolor jest nałożony na drugi ? czy oba wycięte zgodnie z wzorem ??oba kolory są wycięte zgodnie z wzorem, w otwory czerwonego wkładałam zółty, jakoś się udało
Vanilka no padłam z wrażenia !!!![]()
![]()
![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.