marioletta
Member
- Lis 2, 2012
- 332
- 0
- 0
fabia1 @ 2 Aug 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1457788o.laz dzięki za podpowieć a czy potem te wafle smarujesz masą maślaną, bo mam zrobić traktor i boję się że z samej masy będzie za ciężki
torty wszystkie cudnewafle sklejam masą i obsmarowuję masą - maślaną - żeby się cukrowa przykleiła.
bumelka - rewelacyjny pomysł z tą rurką w łyżce koparki
Jo_anna - zbieram szczękę z podłogi... ten motor z mary skleiłaś?? przy okazji - kupiłam model past. po zmieszaniu 50:50 z samoróbką rewelacyjnie kształtuje się figurki, tylko kiepsko schnie... też tak masz? ile ci schły te koniki z jednego z poprzednich tortów?
jola33 @ 2 Aug 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1457743Witaj Sylwia01 super torciki chyba nie jesteś tak całkiem początkująca![]()
Dziewczyny robię właśnie teraz minikoparkę i podpowiedzcie możliwie jak najszybciej z czego i jak zrobić ten wysięgnik z
łychą . Myślałam wyciąć z masy ale nie wiem jak to wyjdzie może któraś już robiła?to są moje pierwsze cudeńka, tylko że dużo siedzę i czytam w necie, przeglądam filmiki no i mam troszkę cierpliwości. teraz myślę o porwaniu się na piętrowy tort na rocznicę ślubu znajomych. Chciałabym do obłożenia zamiast lukru użyć kremu lub bitej śmietany . Możecie mi podsunąć sprawdzony przepis na krem, tylko taki, żebym mogła też troszkę pocudować z ozdobami typu kwiatki itp.
Marta12 @ 3 Aug 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1458065 myszolinka slicznie się napracowałaś![]()
rastafa jakos nigdy mi się to nie zdarzyło,na 1 szkl.mlea daję po łyżce mąki pszennej i ziemniaczanej +3 łyzki cukru gdy wystygnie ucieram z kostką margaryny tortowej z biedronki
na szkl bydyniu - kostkę margaryny?
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.