Judyta050 @ 8 Aug 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1459367ludki w dalszym ciagu nie schły a cukru pudru użyłam specjalnego do fondantu kolejnym razem tylko do kwiatkówmusiałam zrobić nową masę i jakoś to wyszło co zobaczycie na załączonym obrazku ...zadowolona nie jestem ale tak jak mówi Sierotka3m muszę ćwiczyć i ćwiczyć
Marioletta już sie nie moge doczekać twojego tortu weselnego
to nie mój tylko malwinki![]()
czytam dalej![]()
7manka777 Krem czekoladowy na bitej śmietanie https://www.cincin.cc/index.php?showtopic=9237 wersja biała i z nutellą
Judyta050 Tradycyjny buttecream wystarczy? Beza włoska fajnie wyglądatylko nie wiem jak się zachowa bez pieczenia![]()
![]()
Przepis na beze włoską w sumie jest jeden ewentualnie zmienia się smak ...
asiulla1984 @ 9 Aug 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1459788już prawie wszystko ogarnęłam... prawie hehe
trzymajcie jutro za mnie kciuki
i dziś i jutro![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
olala @ 9 Aug 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1459791Judyta050 torcik bardzo ładny.I Ty się wcale nie przejmuj,choć wiem,ze to łatwo mówic. A z dziećmi to już tak jest,zwłaszcza przy takiej pogodzie.Mój brzdąc tak marudził na spacerze że wkońcu poczul jak smakuje chodnik i skończyło się rozbitym kolanem,nosem i guzem wielkim na czole. dobrze że zębów nie wybił
taki to ma szczeście bo mu drugie wyrosną , a mnie sie dziś caaaaaaaaałe auto posypałocukrowe na szczecie
ale jednak..... 4 dni pracy..... bo zapomniałam że młody już sięga do stołu!!!!!![]()
JAM @ 9 Aug 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1459810taki to ma szczeście bo mu drugie wyrosną , a mnie sie dziś caaaaaaaaałe auto posypałocukrowe na szczecie
ale jednak..... 4 dni pracy..... bo zapomniałam że młody już sięga do stołu!!!!!
haha z dzieciakamimoja też mi dzisiaj różyczke podwędziła i sie zajadała
a ile szkód w szafkach
![]()
7manka777 @ 9 Aug 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1459840i czekoladowydziękuję za wszystkie podpowiedzi zrobiłam tak : masło z cukrem utarłam dodałam rozpuszczoną czekoladę gorzką i na koniec ubitą śmietanę kremówką pycha i taki delikatny a różę są cukrowe w rzeczywistości o wile piękniej się prezentował :/![]()
asiulla1984 @ 9 Aug 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1459788już prawie wszystko ogarnęłam... prawie hehe
trzymajcie jutro za mnie kciuki
[SIZE=24pt]STO LAT !!!!! [/SIZE]
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.