Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja

marta2434

Member
Sty 14, 2014
10
0
0
hej, jestem tutaj zupełnie nowa, masę cukrową poznałam jakieś dwa tygodnie temu i się zakochałam...
icon_smile.gif
mój pierwszy debiut dla bratanka na urodziny, wysoka poprzeczka jak na pierwszy raz spiderman a że się mocno wkręciłam to tydzień później powstał biuścik dla kolegi, proszę oceńcie moję dzieła tylko tak ostro
lecker.gif

Załączniki

• DSC01099.JPG
    DSC01099.JPG
    1.2 MB · Wyświetleń: 0
  • DSC01102.JPG
    DSC01102.JPG
    938.5 KB · Wyświetleń: 0

kajastama

Member
Paź 14, 2013
333
0
0
Moje z weekendu:)

Proszę popowiedzcie mi co robie nie tak, na koniec oczyszczam tort alkoholem i niestety zauwyzylam ze zostaja zmazy:( dlaczego?

Załączniki

• myszka_miki.JPG
    myszka_miki.JPG
    75.4 KB · Wyświetleń: 0
  • straz_nr_2.JPG
    straz_nr_2.JPG
    73.4 KB · Wyświetleń: 0
  • angry_b.JPG
    angry_b.JPG
    86.1 KB · Wyświetleń: 0

Marlena52

Member
Paź 19, 2013
63
0
0
Witam drogie Panie.Zaglądam tu od dawna ale się nie udzielałam.Wasze torty są piękne a rady bezcenne.Dołożę swoje 5 groszy.Na początek tort dla medytującej Kasi.

Załączniki

• DSC01075.JPG
    DSC01075.JPG
    2.8 MB · Wyświetleń: 0
Ostatnią edycję dokonał moderator:

Marlena52

Member
Paź 19, 2013
63
0
0
Dziewczyny bardzo proszę o pomoc.Pierwszy raz będę robiła tort piętrowy.Interesuje mnie podkładka pod tort na piętro - czy jest ona powlekana z dwóch stron tą złotą powłoką? Mam podkład powlekany z jednej strony i teraz nie wiem czy dolny tort mogę posmarować trochę kremem maślanym żeby górny się nie przesunął.Proszę o szybką odpowiedz to zdążę coś jeszcze zamówić.

asiulla1984

Member
Lip 27, 2011
607
0
0
Marlena52 @ 26 Jan 2014 napisał:
index.php?act=findpost&pid=1501499Dziewczyny bardzo proszę o pomoc.Pierwszy raz będę robiła tort piętrowy.Interesuje mnie podkładka pod tort na piętro - czy jest ona powlekana z dwóch stron tą złotą powłoką? Mam podkład powlekany z jednej strony i teraz nie wiem czy dolny tort mogę posmarować trochę kremem maślanym żeby górny się nie przesunął.Proszę o szybką odpowiedz to zdążę coś jeszcze zamówić.
one są tylko z jednej strony złote, ja zawsze na srodek torta zanim dam następny z podkładem cienkim daję ciapkę z tynku (cukier puder z masłem)

Automat do kawy

Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.

W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.

:coffee:

Do ekspresu do kawy