Demolka @ 31 Jan 2014 napisał:index.php?act=findpost&pid=1502545goma-moim zdaniem do policzków możesz kupić odcień Pink Candy z Rainbow Dust-mam go i do kwiatków troszkę blady ,ale na cukrowych policzkach wyglądał by naturalnie
Demolka dziękuję za podpowiedź![]()
Jo_anna1 @ 4 Feb 2014 napisał:index.php?act=findpost&pid=1503707Smugi mogą pozostawać w miejscu gdzie było bardzo dużo alkoholu lub bardzo dużo mąki.
Ważne jest żeby nie podsypywac tej maki za dużo, naprawdę masa tego nie wymaga. Po położeniu omiatam dokładnie masę suchym pędzelkiem i to najczęściej wystarcza, jeżeli chcę aby masa błyszczała wówczas smaruję alkoholem.Dziękuję za cenną radę![]()
marta2434 @ 5 Feb 2014 napisał:index.php?act=findpost&pid=1504256hej dziewczyny, mam pytanie jak wy to robicie ze przy obkładaniu okrągłego tortu na dple nie robią się wam zmarszczki??? nie mogę do tego dojść i za każdym razem musze zrobić jaąś wstążkę albo coś żeby te nierówności zakryć...POMOCY![]()
Z okrągłym to nawet prościej niż kwadratowym. Musisz masę rozwałkować sporo więcej niż potrzeba, wtedy łatwo zgubić fałdki na dole. Najpierw wygładzasz górę aby pozbyć się powietrza i sukcesywnie schodzisz w dół wygładzając bok tortu i prostując masę w miarę potrzeby. Zresztą zobacz sama TUTAJ
kajastama @ 6 Feb 2014 napisał:index.php?act=findpost&pid=1504339Dziewczyny a robiłyście może tort dla Dj-a? Chodzi mi o mikser didżejski lub coś w tym stylu. Tort ma być kwardatowy i własnie na nim takie gadzety Dj-a. Proszę pomóżcie gdzie mogę znaleźć jakąś ściągę
a może tak wujek google ?
ZOBACZ
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.