kadarma @ 19 Aug 2014 napisał:index.php?act=findpost&pid=1538636Kiniaa, nadrobiłaś zaległości. Kolorowy zawrót głowy. Trudny wybór. Jednak mnie zachwyciły bajkowe-Kraina lodu i Potachontas.dziękujęto tylko część ale te które podeszły mi najbardziej![]()
![]()
kajastama @ 19 Aug 2014 napisał:index.php?act=findpost&pid=1538646kiniaa tyle tortówgratuluję wykonania
dziękuję, cieszę się że komuś się podoba![]()
Karina Cashel @ 21 Aug 2014 napisał:index.php?act=findpost&pid=1538805Jajo niesamowite! Jedynie mam wątpliwość, czy nie powinno być napisane 18 lat Oliwii?![]()
Poradnia pwn
Chociaż w necie są odmiany z jednym -i, ale bardziej skłaniałabym się do tej drugiej formy.
W linku Pwn podpisał się pod tym Mirosław Bańko Wikipedia
Tak więc bardziej ufałabym jemu niż innym.
Ale nie jest to istotne.... nie ma się co czepiać skoro tort jest bombowy
Też miałam takie wątpliwości i dlatego sprawdzałam przed oddaniem tortu. To co znalazłam to była odmiana z jednym "i"
Już po wydaniu tortu zasiałaś mi wątpliwość ponownie i zadzwoniłam do klientki czy mam dokleić literkę. Na szczęście odpowiedziała, że wie iż piszą tak lub tak i nie widzi w tym problemu. Może być jedno "i".Musiałabym jechać 50 km z jedna literką . Aczkolwiek dziękuję za tę uwagę bo będę wnikliwiej szukać jak będę mieć wątpliwości.
miu-miu @ 23 Aug 2014 napisał:index.php?act=findpost&pid=1538965Dziewczyny! Mój pierwszy - ale mam nadzieję, że nie ostatni Tort ślubny wykonany dzięki Waszym radom i podpowiedziom za co ogromnie dziękuję raz jeszcze
śliczny![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.