Duszka20
Member
- Kwi 27, 2010
- 280
- 0
- 0
Siedmiokropka @ 10 Feb 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1089293Wczoraj skończyłam mój pierwszy w życiu tort z masą cukrową. Przy Waszych to jest przedszkole, ale generalnie jestem zadowolona, choć widzę błędy. Żle wycięłam kokardę w środku-zapomniałam o skosach, za grubo rozwałkowałam białą masę-bałam się, że się złamie lub pokruszy, za krótko ją ścięłam i nie wiedziałam czym zakończyć tort na dole-miałam tam za mało miejsca, choć wsadziłam ciacho na blachę z piekarnika-największą jaką posiadam. Ale to nic, myślę że tort i tak będzie ogromną niespodzianką na urodziny dla Mamy. Dziś premiera
jeżeli to faktycznie debiut to naprawdę super udany!!!a co do tych "błędów" to dobrze, ze je widzisz bo następnym razem się poprawisz, ale słuchaj Jo_anny1 i zachwalaj swoje torty a nie pokazuj ludziom, gdzie są mankamenty
bo oni ich nie widzą. I pamiętaj, że liczy się głównie intencja!! a teraz jak wiesz co jest źle to następnym razem będzie lepiej. a poza tym śliczny i słodki torcik i mama będzie zachwycona!!!![]()