kazeno @ 10 Oct 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=1035165z tego co ja wiem to Royal Icing to jest bialko zmiksowane z cukrem pudrem w ilosci.. heh roznie w przepisach ale ile zabierzeja jak robilam to na oko.. ale gdzies czytalam o proporcjach ze 1 bialko 1szkl pudru (czy nawet ponad szklanka).. i nie miksuje sie tak bardzo na piane bialka tylko tak troszke tylko..![]()
http://www.youtube.com/watch?v=2nFnQiAB_BU
to jest wideo.. tez po ang wprawdzie ale widac jak sie to robi (w sensie do jakiego stadia sie ubija te bialka) wiec mysle ze pomoze..![]()
mam nadzieje ze to o to chodzi..
P.S jak sie wycisne to potem ten Royal Icing zasycha na taki kruchy.. twardy.. nie jest juz plastyczny..Dzięki,wypróbuję.
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.