alipek @ 12 Dec 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=1061092Dziewczyny wy macie duuużo większe doświadczenie niż ja w tej masie to może mi pomożecie. Ciągle się zastanawiam jaką rolę w tej masie pełni glukoza???? Dla mnie to to samo co cukier puder! Pozostałe składniki wytłumaczalne a ta glukoza? Wiecie, ze jak człowiekowi jakiś temat się przyplącze w głowę to czasem trudno to z łepetyny wybić. I ja tak mam z tą glukozą! Blondynka jestem i może to dlatego!!!Ja tez blondynka![]()
Któregoś razu masę robiłam wieczorem i okazało się że mi zabrakło glukozy. Zaryzykowałam bez, masa miała taką dziwną nie jednorodną strukturę. Trudno mi to wytłumaczyć ale napewno nie zrobię już masy bez glukozy.
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.