waszkamaszka
Member
- Gru 21, 2010
- 362
- 0
- 0
Megi428 @ 14 Jan 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1075741też jestem za - różowe tylko dodatki chybaże dziewczyna lubi róż to wtedy różowo na maxa
A podobno dziewczyny LUBIĄ BRĄŻ
Megi428 @ 14 Jan 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1075741też jestem za - różowe tylko dodatki chybaże dziewczyna lubi róż to wtedy różowo na maxa
A podobno dziewczyny LUBIĄ BRĄŻ
waszkamaszka @ 14 Jan 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1075755z kolorami czy porami roku?pewnie i to i to![]()
martyna22a @ 14 Jan 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1075760z porami roku sobie radze, chociaz chociaz niby styczen a plus 14 stopni i tu sie mozna pogubicmasz rację - sama nie wiem jaka pora roku - dobrze że są kalendarze![]()
ZielonaTruskawka @ 14 Jan 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1075768oj dziewczyny poprostu mamy piękną wiosnę w środku zimy![]()
Rastagatka pomysł z aniołkami genialny tort idealnie piękny.
A noc faktycznie ma to coś, ja właśnie skończyłam:faktycznie NOC - twoja żabcia jest super![]()
Ryjek @ 15 Jan 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1075877Dziewczyny a ja mam pytanieCzy te papierowe serwetki pod tortem nie rwą się przy krojeniu tortu? I czy się nie przyklejaja do niego?
Megi ja nie bede bicCo najwyżej myszy Cię zjedzą![]()
Sama papierowa serwetka pod nasączonym tortem rozmoknie. Najczęściej na serwetkę rozkładam folię spożywczą i dopiero kładę tort. Ostatnio dostałam kilka białych podkładek plastykowych z przeznaczeniem do spożywki, spokojnie podkładam pod torty i stawiam na serwetkę.
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.