iza-gr
Member
- Sie 26, 2009
- 213
- 0
- 0
waszkamaszka @ 21 Jan 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1078699Dzięki ale czy z tego lukru mogę zrobić tylką sterczącą trawkę? na TLC tak własnie robią I JA TEŻ TAKĄ CHCE
możesz - zrób dość gęsty a potem takie niby "sopelki" malutkie powykręcane przyklejone do podłoża - tylko nie kładź lukru mokrego na masę bo popłynie (raz już tak zrobiłam). Najlepiej wg mnie będzie zrobić podkład z miękkiego lukru - zostawić aby wysechł (ok 2-3 godz i będzie w miarę suchy), a na to dopiero trawkę robić.
Megi428 @ 21 Jan 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1078701możesz - zrób dość gęsty a potem takie niby "sopelki" malutkie powykręcane przyklejone do podłoża - tylko nie kładź lukru mokrego na masę bo popłynie (raz już tak zrobiłam). Najlepiej wg mnie będzie zrobić podkład z miękkiego lukru - zostawić aby wysechł (ok 2-3 godz i będzie w miarę suchy), a na to dopiero trawkę robić.No wlaśnie o to mi chodziło czy nie spłynie jak zrobie na gotowym torcie, do du.... muszę coś innego wymyślić w takim razie
Rastogatko dzięki za filmik dużo pomoże A NIE MOŻNA BY TAK ŁATWIEJ?HI HI
martyna22a @ 21 Jan 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1078703tez bede w nastepnym tygodniu potrzebowala trawkifajnie zabrzmialo ale bede wyciskala mase cukrowa wyciskarka do czosnku
też mam taki plan na dziśRastagatka polecała taka metodę, więc należy sprawdzić![]()
Jo_anna1 @ 21 Jan 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1078761Uffff skończyłam. Nie obyło się oczywiście bez kłopotów zrobiłam taka fajną wędkę i co... i połamałammusiałam dać taką straszną.![]()
Ale uparcie popwtarzam: wszystko mnie się podoba, wszystko mnie się podoba
no spóbowałabys powiedzieć, że Ci się nie podoba!!!!!!!
jest rewelacyjny![]()
![]()
![]()
tez planowałam coś w tym stylu koleżance na zamówienie zrobić, ale teraz to raczej się nie porwę, bo moje umiejętności sa za marne;-(
sionia @ 21 Jan 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1078714Megi,
wkleisz zdjęcie tych dekoracji lukrowych?jasne - załączam, serwetka ma trochę niedociągnięć bo pergamin przykleiłam do blatua nie do szablonu i nie mogłam obracać sobie , a pewne linie łatwiej się rysuje od prawej do lewej i na odwrót, pergamin na motyle już przyklejałam dobrze![]()
![]()
![]()
![]()
martyna22a @ 21 Jan 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1078737serceśliczne a kokarda jaka okazała![]()
Jo_anna1 @ 21 Jan 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1078761Uffff skończyłam. Nie obyło się oczywiście bez kłopotów zrobiłam taka fajną wędkę i co... i połamałammusiałam dać taką straszną.![]()
Ale uparcie popwtarzam: wszystko mnie się podoba, wszystko mnie się podoba
wow jaki śliczny trójwymiarowy obrazek - normalnie co jedna to piękniejsze cuda wstawia -![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.