ania-magda
Member
- Gru 30, 2009
- 347
- 0
- 0
Katikity, śliczny tort!
Taki stylowy, fajnie dobrane kolorki. Obdarowani na pewno się ucieszą

ania-magda @ 22 Jan 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1079219Ale mnóstwo tortów...Nie wiem, które mam podziwiać, o którym napisać, bo każdy na swój sposób piękny... Więc napiszę o wszystkich, ale równocześnie o każdym z osoba
Cuda i arcydzieła!!!
Ja się pod tym podpiszę obiema rękoma- same cudności![]()
![]()
iza-gr @ 22 Jan 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1079161chachu, nie doczytałam się odpowiedzi na moje pytanie więc pytam jeszcze raz jak uzyskujesz taką intensywną barwę masy i połysk.Oj przepraszam gdzieś sie zawieruszyło pytanko i nie zauważyłam , taki tu ruch jak na dworcu![]()
Nie wiem czy chodzi ci o jakis konkretny przykład bo nic specjalnego nie stosuję. Do barwienia mas używam barwników w żelu Wiltona. Kupiłam w Tortowni gotowe wybarwione masy np. czerwona , czarna bo takie kol. ciężko ładnie wybarwić ale używam je do małych el. np. do św. Mikołaja. Maluję barwnikami pudrowymi. Nie nabłyszczam niczym, latem bo teraz już nie więc to od ciepła, masa zaczynała sie pocić i wygladało to jak nabłyszczane. Dziewczyny pisały że można uzyskać efekt błyszczenia pociągając pędzelkim umoczonym w wodzie.
Na zdjęciach barwy uwydatniają się od tła. Więc zdjęcie też nieco zmienia.
Używam mas gotowych ze sklepu więc napewno będzie różnica w wybarwianiu.
Katikity-- mam pytanko o tę matę z tym wzorem w świderki, spiralki?? Masz ją sylikonową czy plastikową? Bo ja zamówiłam taka we wzrorki i myślałam że będzie sylikonowa bo tak na zdjęciu to wygladało a dostałam taki rulon plastiku w tubieNi jest zła bo spełnia zadanie ładnie odciska ale w użytkowaniu trochę kłopotliwa bo sztywna.![]()
Torcik cudoowny, do zapamiętania, dla mężczyzny myślę że mógłby być . Mam problem z męskimi tortami bo jak nie ma być tematyczny i bez kwiatów to jaki?? Z kokardą idealny, jak prezent , a w środku? to jak pan sobie wymarzy![]()
![]()
Tymciu-- super myszorek, i storczyk!! Świetne pomysły , tylko siadać i robić![]()
H-elen-- skrzynia idealna , a z jakiego drewna ją zbiłaśSwietna i mnóstwo skarbów pomieści!!![]()
Waszkamaszka-- ale pojechałaś![]()
Czekam na łowce beeeee!!!![]()
I dla wszystkich innych dziewczyn, piękne torty ale nie mogę spamiętać wszystkich a wyświetla się tylko ostatnich 10 postów![]()
![]()
ania-magda @ 22 Jan 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1079358Heh, może jeszcze do rastafari nie należę, ale myślałam nad tymI mniej niż 18 mam, 16.![]()
Dogadać to bym się mogła z nim z pewnością, ale domyślam się, że sam zna ten kod, bo to jeden z podstawowych w języku htmlPozdrowienia dla syna. Bless Ya! (będzie wiedział o co chodzi, heh
) A Boba Marleya też lubię, najbardziej "Buffalo Soldier".![]()
Ale, ale... to wątek o tortach, więc... hm. Może jakiś rasta-torcik dla syna zrobiłabyś?
Ach pomysł już jest ale urodziny ma dopiero we wrześniuna pewno dostanie Boba na dużym liściu marychy![]()
![]()
ania-magda @ 22 Jan 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1079358Heh, może jeszcze do rastafari nie należę, ale myślałam nad tymI mniej niż 18 mam, 16.![]()
Dogadać to bym się mogła z nim z pewnością, ale domyślam się, że sam zna ten kod, bo to jeden z podstawowych w języku htmlPozdrowienia dla syna. Bless Ya! (będzie wiedział o co chodzi, heh
) A Boba Marleya też lubię, najbardziej "Buffalo Soldier".![]()
Ale, ale... to wątek o tortach, więc... hm. Może jakiś rasta-torcik dla syna zrobiłabyś?
teraz spojrzałam że jesteś z Wrocka więc niedaleko godzinka jazdya my często tam jeździmy na koncerty![]()
![]()
rastagatka @ 22 Jan 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1079323Ale się tu porobiłoDla mnie doba ciągle za krótka, i nie nadążam za wami. A wszystkie tort śliczne i fajowe![]()
![]()
A ja dzisiaj z moim małym pomocnikiem wyczyniłam dla kompletu babć i dziadziów takie prezenciki. Prawdę mówiąc to przy dekorowaniu ja miałam niewiele do powiedzenia, bo przecież to były prezenty od wnusia, więc musiałam się zdać na jego gust. I jestem z niego baaardzo dumna
No ma koleś gust![]()
Ale co tu dużo gadać, po mamusi![]()
Aniu-Magdo-- dzięki!! Dobrze wiedzieć bo mnie to mąż poklikał![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.