sabinal @ 4 Feb 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1086616Ja chyba przegiełam i w torcie który ma być gotowy na jutro za mocno nasączyłam biszkopt. Masa truskawkowa i nasączony ładnie biszkopcik. Chyba dam plamę.
Najniższy biszkopt też nasączyłaś? Jeżeli nie to on powinien nieco wilgoci wchłonąć. A jeżeli masz okładać ten wilgotny biszkopt to koniecznie dokładnie obsmaruj masą, dla izolacji masy cukrowej.
kazeno @ 4 Feb 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1086332a tak w ogole to dalej nie w temacie.. jutro o 9 mam egz z dermatologii.. praktyczny (bleee..) to moze.. prosze o kciuki???? niesmialo.. hehe..Trzymam mocno kciuki
Tymcia @ 5 Feb 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1086713H-elen moja córcia ślicznie maluje , ale niestety do lepienia nie ma talentu.Tymciu, to był żartAle fajnie , że masz pomocnicę![]()
![]()
Z tym malowaniem, lepieniem, rzeźbieniem totak jest, że obdarzenie talentem nie koniecznie we wszystkich dziedzinach równie dobrze się sprawdzają... Ja, poza muszelkami nie ulepiłam żadnej ffiurki (noróże, o ile to figurka...) a z malowaniem radzę sobie.
Vanilka @ 4 Feb 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1086622Wymęczyłam dzisiaj mojego pierwszego Zygzaka, ba moje pierwsze auto![]()
Idzie jako prezent dla koleżanki synka![]()
Za tydzień mam zamówienie na Zygzaka już tak odpłatnego i tu moje pytanie drogie panie. Ile??? Forma fi 28, raz przełożony masą budyniowo-czekoladową, waga 1,7 kg. Jak nie na forum to bardzo proszę na priv, bo pojęcia nie mam ile takie cuś może kosztowaSuper ten zygzak i widzę że masa superJak ja robiłam to mi się rwała i tylko się denerwowałam wrrr
Gratuluję a powiedz brałaś jakiś wzór czy z pamięci?
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.