chachu @ 8 Feb 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1088315Izo-- ok.
Jo_anno--- ja nie mam naprawdę słów, jesteś niesamowita, strasznie mi sie podobają twoje torciki. To znaczy, torciki robie jaa ty to już torty, torciska. Skąd ty masz tylu znajomych?? Jak nie wesela to rocznice same eleganckie okazje![]()
No cóż skromnie powiem fajna jestem to mnie lubią, nie![]()
A tak poważnie mieścina nieduża, z tych co każdy każdego zna. przez jakiś czas pracowałam w sklepie a później na bazarze na straganie więc siłą rzeczy mam duuuże znajomości![]()
chachu @ 8 Feb 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1088302Monsai-- nooo ty to wszystko co piękne chciałabyś zjeść,a tak poważnie to chyba nie bo tam jest zaznaczone że nie jelly czyli nie galaretka a w inny sposób to nie wiem![]()
noooo, bo dla mnie tort powinien być smaczny i jadalny w całości !![]()
![]()
Od dłuższego czasu siedzę już nad wymyślaniem jak by tu zrobić, by te druciki i inne sztuczności zamienic w jadalne![]()
Jak wymyślę, to opatentuje![]()
Jo_anna1 @ 8 Feb 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1088308Przed chwilą skończyłam na rocznicę kuzynów:cudnyA ta parka to też z masy? Śliczny ażurek na torcie kremowy![]()
![]()
Pieguss @ 8 Feb 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1088565dziękuję Megi :*nie ma sprawy - trochę jeszcze pamietam (ze szkoły ha ha ha)![]()
iza-gr @ 8 Feb 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1088225Zrobiłam te motyle na próbę, zalałam je w wykrawaczkach na motylki, trochę za grube wyszły
Pokaż załącznik 60894Cudne i takie misterne te motylki - uwielbiam motyle![]()
a te kolorki jak uzyskałaś? zalałaś w wykrawaczkach na motyle - a jak im się wygięły skrzydełka - no kurczę nie kumam z tymi motylami - jakbyś mogla tak w punktach łopatologicznie wytłumaczyć jak je zrobiłaś - pliss (na tej stronie motylkowej ogladałam ale też nie za bardzo łapię o co chodzi)
Pieguss @ 8 Feb 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1088576Olo toż Ci ona piękna jest![]()
- śliczna serio serio
, a ja męczę storczyki, lilię, ale nic mi nie wychodzi
, nie mam wykrawaczek i próbuję wycinać nożykami kształt płatków ale kiepsko to widzę...
małe foremki serduszka moga służyć jako płatki - potem naciąć, pofalowac, a ja nawet listki serduszkami tak wycinałam że jedym zaokrągleniem a potem drugim żeby listek mi wyszedł![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.