- Paź 30, 2004
- 27,457
- 7
- 38
Cinko, dopiero teraz zauważyłam Twoję prośbę
CYTATRoyal Icing
Ingredients:
* 1 lb box of confectioner's sugar
* three egg whites
* 1/2 tsp. Cream of Tartar
Place the confectioners sugar in a bowl, and add the egg whites plus the Cream of Tartar. Mix the ingredients with an electric or standing mixer until firm.
A damp tea towel placed over the bowl will keep the icing from hardening before you're ready to use it.

CYTATRoyal Icing
Ingredients:
* 1 lb box of confectioner's sugar
* three egg whites
* 1/2 tsp. Cream of Tartar
Place the confectioners sugar in a bowl, and add the egg whites plus the Cream of Tartar. Mix the ingredients with an electric or standing mixer until firm.
A damp tea towel placed over the bowl will keep the icing from hardening before you're ready to use it.
Polewa królewska
Składniki:
- 1 funt cukru pudru
- 3 białka
- 1/2 łyżeczki kwaśnego winianu potasu
Składniki miksować w misce do całkowitego połączenia. Jeśłi polewa ma być użyta w późniejszym czasie, nakryć miskę wilgotną ściereczką, zapobiegnie to jej stwardnieniu
CYTATButter Cream Icing
Ingredients:
* 1/4 pound of sweet butter
* 2 c. Confectioner's Sugar
* 1 egg white
Cream the butter and gradually add 2 cups of sifted confectioners sugar. Add 1 egg white and mix thoroughly.Kremowa polewa maślana
Składniki:
- 1/4 funta niesolonego masła
- 2 filiżanki cukru pudru
- 1 białko
Zmiksować masło na krem i stopniowo dodawać przesiany cukier, cały czas miksując. Na końcu dodać białko i dobrze zmiksować.