Margot @ 25 Jan 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=811266taki tort mi sie podoba
http://passionateaboutbaking.blogspot.com/...for-future.htmlChodzi Ci o COFFEE MOCHA GATEAU ?Po obejrzeniu tej strony i odnośników po lewej,powiem ,że stałam się wybredna.
Monsai @ 6 Feb 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=819136ale dlaczego blado?? naprawdę sliczny Ci wyszedł!, jak takie u Ciebie sa początki, to co to będzie dalej![]()
Dziekuje bardzo - baardzo jestem wdzieczna - dziś do pierwszej w nocy siedziałyśmy nad torcikiem z mamcią - spać mi sie chce - boli mnie wszystko - dobrze choć - że do tej pory jeszcze nic nie odpadło /różyczki/. Dodałam więcej różyczek no i jeszcze 18 muszę gdzieś wsadzić!
Dzieki jeszcze raz i pozdrawiam - pozwole sobie zaglądać do Was i uczyć sie - Miłego dnia - beata
Monsai @ 6 Feb 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=819142ja bym więcej tych kwiatków do tortu nie dodawała, schowała jednak bym w pudełeczko.
A na co przyklejasz kwiatki?Na patyczkach są- pewnie będą problemy przy krojeniu - wole tego nie widzieć!
A kwiatuszki dlatego dodałam ponieważ.......... masa cukrowa nie wyszła mi niestety za ładnie - zrobiły mi sie takie zakladki - nie mam gładkich krawędzi - pewnie źle dobrałam proporcje! Ale przeciez pierwszy raz robiłam...![]()
Dorotaxx @ 27 Jul 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=731958Kolejne torciki pokryte lub udekorowane rewelacyjną masą cukrową
Pokaż załącznik 29564
Pokaż załącznik 29566
Pokaż załącznik 29567
Pokaż załącznik 29568
Pokaż załącznik 29570
Pokaż załącznik 29571 Pokaż załącznik 29572
Pokaż załącznik 29573 Pokaż załącznik 29574
Pokaż załącznik 29565PIĘKNE
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.