rastagatka
Member
- Paź 6, 2009
- 363
- 0
- 0
Celine w moich okolicach takich pięknych tortów żadna cukiernia nie oferuje, Twoje są po prostu prześliczne, chylę czoła

h-elen @ 20 May 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=979612Myślę, że przybliżyłam Wam co to za ustrojstwo
serdeczne dzieki, h-elen
mi wlasnie te literki najbardziej sie podobaly
rastagatka @ 26 May 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=981730Vilku-89 witaj w gronie niemalże uzależnionych od masy cukrowej, gwarantuję, że po takim debiucie już wpadłaś jak śliwka w kompot i nie poprzestaniesz na jednym torcie.A tort jest śliczny![]()
![]()
PozdrawiamOj uwierz mi, że wpadłam. Już na weekend planuję kolejnyW głowie mam tysiąc pomysłów
Masa cukrowa daje spore pole do popisu.![]()
I udała mi się za pierwszym razem, co mnie bardzo mile zaskoczyło![]()
![]()
![]()
Cieszę się, że tort się podoba. Ja też jestem z niego zadowolona, co mi się rzadko zdarza![]()
Nicki1 @ 27 May 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=982157jak uzyskać taki metaliczny połysk jak na sercowym torcie?Pomalowałem go złotym barwnikiem w proszku, do kupienia pewnie na Tortowni, P.ANie lub Allegro, ja swój dostałem od koleżanki![]()
sohers @ 27 May 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=982056wie_sz Witam koleżankę z wrockakolegę![]()
rastagatka @ 27 May 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=982181Wie_sz cudne Twoje torcikiRastagatko Ty i Dorotaxx jesteście moimi Guru cukierniczymiwięc pochwała z Twoich ust ma dla mnie wielkie znaczenie![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.