index.php?act=findpost&pid=1236419Ja nie widzę tutaj potraktowania ciała kobiety instrumentalnie. Co innego, kiedy widzi się ciasta w kształcie wyłącznie klatki piersiowej, czy narządów płciowych (są takie, te pokazują tylko jedną możliwość). Cała kobieta to naprawdę cała kobieta - razem z jej manią czytania, ulubionymi filmami, kolorem oczu, kryje się wg mnie za nią całość - nie tylko maszynka do seksu. Tu chowa się miłość. Przynajmniej ja tak to postrzegam
Poza tym ciało kobiety... jest piękne. Kryje się w nim siła, moc boska, czułość i delikatność. Nie ważne, czy chuda, czy gruba, czy niska, czy wysoka, czy krzywa, czy prosta, każda jest piękna. Od wieków są uwieczniane, w przeróżnej formie.
Gdzie tu widać tę manię czytania, gdzie ta miłość schowana? No ktoś tu się naprawdę zagalopował broniąc czegoś, czego nie ma, jest za to naprawdę brzydko i niestarannie wykonana figurka maszynki rozkraczonej i wypiętej na niewyżytych samców i nic poza tym, ta niestaranność dodatkowo potęguje wulgaryzm tego ciasta. Nie wiem, może jakby masa była wygładzona, figurka potraktowana inaczej, może w formie lekko karykaturalnej, komiksowej, w trochę innej pozie, to zupełnie inaczej by to wyglądało, a tak, to wyszło jak wyszło.
Zdjęcia zostały usunięte, na przyszłość przypominam wszystkim, że zamieszczanie podobnych zdjęć jest niezgodne z regulaminem, proszę w takich przypadkach o podawanie wyłącznie linków do zdjęć z dopiskiem, że są dla osób 18+.
Proszę również o niekontynuowanie dyskusji.