- Lis 1, 2004
- 28,998
- 1
- 0
3 białka ubić ze szczypta soli
Stopniowo dodawać 175 g cukru
Wlać pół łyżeczki octu winnego
Dodać 1 łyżeczkę skrobi kukurydzianej
Układać na papierze do pieczenia, (wychodzi 5 â 6 porcji), zrobić wgłębienie w środku.
Piec 45 minut w 145 stopniach
Śmietanę ubić z cukrem waniliowym (nie za dużo)
Truskawki pokroić, wymieszać z wyfiletowana pomarańcza i odrobiną cukru pudru
Smietana na bezę
Owoce na śmietanę
smacznego
Stopniowo dodawać 175 g cukru
Wlać pół łyżeczki octu winnego
Dodać 1 łyżeczkę skrobi kukurydzianej
Układać na papierze do pieczenia, (wychodzi 5 â 6 porcji), zrobić wgłębienie w środku.
Piec 45 minut w 145 stopniach
Śmietanę ubić z cukrem waniliowym (nie za dużo)
Truskawki pokroić, wymieszać z wyfiletowana pomarańcza i odrobiną cukru pudru
Smietana na bezę
Owoce na śmietanę
smacznego

Ostatnią edycję dokonał moderator: