Mój pasztet świateczny.

kermidt

Moderator
Członek ekipy
Wrz 17, 2004
44,979
4
0
Kilka osob zrobilo to moze ktos mi powie.
Jak to jest z ta kasza manna? Nie czuc jej w pasztecie?
Rozumiem, ze ona zamiast bulki i chetnie bvym zrobila taka podmiana, bo u mnie bulki bele jakie.
 
Ostatnią edycję dokonał moderator:

bietka

Member
Lut 25, 2006
3,895
6
38
Jestem jego wielką fanką.Robię tak-po 50 dag mięs i wątróbek,70 dag podgardla,kaszy 3 garstki ale takie zaciśnięte,5 jaj i oleju nie daję bo zwiększyłam podgardle zamiast boczku.
Kaszy nie czuć.Do masy dolewam trochę płynu po gotowaniu podczas mieszania.Mięso mielę 3 razy.
 

kermidt

Moderator
Członek ekipy
Wrz 17, 2004
44,979
4
0
Dziekuje, Bietko.
A jakbym kasze ugotowala oddzielnie?
Miesa zawsze dusze i tego akurat nie zmienie
icon_wink.gif