Piegus @ 19 Dec 2006 napisał:index.php?act=findpost&pid=416708Pojutrze będę robić ten pasztet i chyba-opierając sie na Waszych doświadczeniach zrobię pół na pół boczku i słoniny. Powinno chyba pomóc.to jak dajesz słoninę to już nie dawaj oliwy ewentualnie kapeczkę i 2 jajka daj więcej
i mam wrażenie, że te opinie o jego suchości to były zaraz po upieczeniu pisane... bo ten pasztet jak wystygnie nie jest suchy jest idealny![]()
bietka @ 18 Mar 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=676882NO mam dzisiaj dzień.....zrobiłam wcześniej obiad-piersi z cebulową-kicha w smaku,trawa i niejakie.Teraz wstawiłam pasztet i .....wycieka mi,burzy się i strasznie zadymiłam piekarnik.Moja wina,wiem.Za duzo nawaliłam do blaszki, ale jakoś tak wyszło.Dym w oczy szczypie ale to nic ciekawe czy będzie dobry?Już obiad wędruje do kosza.Będzie dobry zobaczysz![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.