- Maj 5, 2010
- 1,297
- 0
- 0
Szukałam dobrej sałatki z zupek a że takiej nie znalazłam połączyłam swoje smaki i oto ona ,robię ją teraz bardzo często bo wszystkim smakuje.
Ja wiem zaraz ktoś powie że to nie zdrowa ,a ile to rzeczy nieświadomie zjadamy nie zdrowych.........
2 zupki chińskie ostre lub 1 ostra,1 łagodna
1-2 surowe ogóreki
1 puszka groszku
25 dkg szynki miodowej lub innej drobiowej wędliny
majonez
zupki z dodatkami zalewamy szklanką wrzątku ,odstawiamy ,potem jak nasiąkną studzimy ,ogórek,paprykę ,wędlinę kroimy w kostkę,mieszamy dodajemy majonez i smacznego
(opcjonalnie 10 dkg sera salami, w sezonie 3-4 plastry pieczonej papryk lub marynowanej-rzecz gustu , za miast groszku czasem daję kukurydzę lub robię mix pół na pół)
Uploaded with ImageShack.us
Ja wiem zaraz ktoś powie że to nie zdrowa ,a ile to rzeczy nieświadomie zjadamy nie zdrowych.........
2 zupki chińskie ostre lub 1 ostra,1 łagodna
1-2 surowe ogóreki
1 puszka groszku
25 dkg szynki miodowej lub innej drobiowej wędliny
majonez
zupki z dodatkami zalewamy szklanką wrzątku ,odstawiamy ,potem jak nasiąkną studzimy ,ogórek,paprykę ,wędlinę kroimy w kostkę,mieszamy dodajemy majonez i smacznego
(opcjonalnie 10 dkg sera salami, w sezonie 3-4 plastry pieczonej papryk lub marynowanej-rzecz gustu , za miast groszku czasem daję kukurydzę lub robię mix pół na pół)

Uploaded with ImageShack.us