Bea73 @ 25 Sep 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=590297pytanko : jakiej wielkosci blaszka ma byc???
i czy moze byc tylko cukier trzcinowy jesli nie mam tego na M.??
dzieki...
Też jestem ciekawa na jaką blaszkę jest ten przepis.
Ja bym dała cukier trzcinowy i trochę melasy, jak masz.
Bea73 @ 25 Sep 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=590308tak, melasa tu jest (nienawidze tego smaku szczerze mowiac...ale w ciescie pewnie nie bedzie czuc)
ogladalam jakis program i sie dowiedzialam, ze melasa lepsza jest jasna. I podobno ona nie ma tego smaku.
Zawsze myslalam, ze odwrotnie, a tez nie lubie ciemnej.
Nie sprawdzilam, bo jeszcze nie dotarlam do odpowiedniego sklepu.
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.