- Gru 21, 2005
- 7,253
- 6
- 0
O takie modyfikacje sa mile widziane, dodatek przypraw na pewno nadaje jej charakteru, choc przyznam, ze lubie szarlotki takie najprostsze wlasnie - minimum skladnikow, za to najlepszej jakosci.
Czytajac co napisalas zastanawialam sie jak cos co nazywa sie "ksylitol" moze byc zdrowsze...od czegokolwiek
co do maki, hm, nie sadze, zeby "narodowosc" maki miala tu jakis wplyw, warunki przechowywania za to moga wplynac na to czy maka chlonie wiecej wody czy mniej. I to ze ciasto wyszlo zbyt kruche wskazywaloby na to, ze wody bylo ciut za duzo.
A i nigdy nie zakrywam niczym moich kruchcych ciast
Czytajac co napisalas zastanawialam sie jak cos co nazywa sie "ksylitol" moze byc zdrowsze...od czegokolwiek


co do maki, hm, nie sadze, zeby "narodowosc" maki miala tu jakis wplyw, warunki przechowywania za to moga wplynac na to czy maka chlonie wiecej wody czy mniej. I to ze ciasto wyszlo zbyt kruche wskazywaloby na to, ze wody bylo ciut za duzo.
A i nigdy nie zakrywam niczym moich kruchcych ciast