Mała_Mi @ 28 Jul 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=878481nie mam dolnej grzałki![]()
mam piekarnik gazowy![]()
( bardzo go lubię, jest świetny)a co jest na dole w gazowym ?
płomień ?
bo ja mam gazowy i nie wiem co jest na dole![]()
u góry mam też grill (niby elektryczny) który można włączyć dopiero jak piekarnik jest ostudzony.
i też go lubię baaaaardzo.
piekarnik żeby nie było wątpliwości![]()
joannas @ 29 Jul 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=878819Ja go zazwyczaj nie dopiekam, lubię jak środek jest zaklacowaty.
Też lubię zakalce![]()
![]()
joannas @ 29 Jul 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=878819Ilona, ciesze się, że ci wyszło.
Na muffiny raczej nie polecam, choc jak sie ciasto dłużej przytrzyma w piekarniku, to nie jest mokre/zaklacowate. Ja go zazwyczaj nie dopiekam, lubię jak środek jest zaklacowaty.
Tak, takwłaśnie mi się wydawało, że na muffiny się nie nada ( bo akurat muffiny miałam w planie) ale w płaskiej formie pewnie dobrze wyjdzie![]()
![]()
Mała_Mi @ 28 Jul 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=878481nie mam dolnej grzałki![]()
mam piekarnik gazowy![]()
( bardzo go lubię, jest świetny)A ja Ci zazdroszczę. Miałam gazowy, wszystko wychodziło znakomicie na "żywym ogniu" i za namową koleżanki zmieniłam na elektryczny, do tego firmy Amica. Wszystko z osobna działa, a razem nic nie daje się upiec. Na przykład drób wychodzi biały jak t...k nieboszczyka i niedopieczony. Próbuję ratować się termoobiegiem, ale to nie zawsze jest stosowne do sytuacji. Przestałam piec, a mięso robię najczęściej duszone. Za to świetnie na grillu przypiekają się skórki papryczek, mogę je zdejmować tonami. Przestrzegam - nie kupujcie kuchenki firmy Amica. Przestałam być patriotką w tym przypadku. Aha, jeszcze mogę robić zapiekanki, jeśli włączę termoobieg.
joannas @ 30 Jul 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=879093Mam piekarnik elektryczny Amica i jestem bardzo zadowolona.
Tez mam Amice elektryczną![]()
marghe @ 30 Jul 2009 napisał:
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.