Muffiny parmezanowe z szynką.

AnkaP

Well-known member
Sty 2, 2008
13,188
7,894
113
Buko, dziękuję za wyciągnięcie przepisu, mam dzięki temu następne danie do pracy, bo kanapki już mi się przejadły. Zrobię w przyszłym tygodniu, nie na poniedziałek, bo na ten dzień pomysł i składniki już mam, ale na kolejne dni muszę jeszcze coś wymyślić.
 
  • Like
Reakcje: Buka

Buka

Well-known member
Wrz 19, 2004
30,775
4,833
113
Boczek. W moim społemowskim sklepie często taki bywa.
Coś tu jeszcze przy okazji dopiszę. Każdy boczek wędzony, surowy czy parzony gotuję dodając do wody kilka liści bobkowych i kilkanaście kulek ziela angielskiego. To bardzo podnosi smak boczku. Spróbujcie. :)
 
Ostatnia edycja:
  • Like
Reakcje: AnkaP

AnkaP

Well-known member
Sty 2, 2008
13,188
7,894
113
Spróbuję na kupnym, bo ten surowy, który kupuję od Pana Piotra z warzywniaka, to klasa sama w sobie, szkoda go gotować.
 
  • Like
Reakcje: Buka
 

Automat do kawy

Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.

W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.

:coffee:

Do ekspresu do kawy