Powoli dodawać bardzo powoli i jeszcze wolniej niż powoli
o i już masz patent bez pośpiechu rób a wyjdzie jak złoto![]()
p/s Kasha zdjecia zrobię jak mi aparat podeślesz heheheeeee albo jak teściowi ukradnę![]()
![]()
![]()
a to może być trudniejsze aniżeli napad na bank heheeeeeeeeeee
Moim zdaniem, jak jest za dużo serka w stosunku do masła/margaryny. Też robię czasmi podobny krem i zawsze chcę dać więcej serka, by mniej maślany był i zawsze mam ten sam problem. Ale w cieście to nie przeszkadza.raz, że nie przeszkadz, dwa można ten krem uratować - mieszać zważony krem energicznie łyżką nad garnkiem z parująca woda - na parze - i zrobi się znów szepięęęęęęęęęęęęęęęęęęęękny![]()
Tego nie wiedziałamhe he na Gotowaniu nam babka pokazywala - jeden krem zrobiła dobrze, drugi pokazała jak można zważyć i jak z tego zważonego odzyskać piękną konsystencję
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.