Powoli dodawać bardzo powoli i jeszcze wolniej niż powolio i już masz patent bez pośpiechu rób a wyjdzie jak złoto
p/s Kasha zdjecia zrobię jak mi aparat podeślesz heheheeeee albo jak teściowi ukradnę a to może być trudniejsze aniżeli napad na bank heheeeeeeeeeee
Moim zdaniem, jak jest za dużo serka w stosunku do masła/margaryny. Też robię czasmi podobny krem i zawsze chcę dać więcej serka, by mniej maślany był i zawsze mam ten sam problem. Ale w cieście to nie przeszkadza.raz, że nie przeszkadz, dwa można ten krem uratować - mieszać zważony krem energicznie łyżką nad garnkiem z parująca woda - na parze - i zrobi się znów szepięęęęęęęęęęęęęęęęęęęękny
Tego nie wiedziałamhe he na Gotowaniu nam babka pokazywala - jeden krem zrobiła dobrze, drugi pokazała jak można zważyć i jak z tego zważonego odzyskać piękną konsystencję
Ta strona internetowa uzywa plikow cookies (tzw. ciasteczka) w celach funktionalnych. Przez dalsze uzytkowanie strony akceptujesz pliki cookies.
Informacje do plikow cookies i mozliwowsci ich wylaczenia