ewalukas @ 1 Apr 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=478267Moje ale: rolada wychodzi maleńka, ledwo dało się rozsmarować ciasto na prawie całą blaszkę. Następnym razem zrobię samą roladę z innego przepisu, z większej ilości jajek i wszystkiego![]()
ewalukas @ 3 Apr 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=479923o tak mi wyszła jedna rolada.No dobra, a z którego ciasta?Bo sie pogubiłam![]()
![]()
I będę czepialska, nie równo rozprowadziłaś ciasto po blaszeA teraz bij![]()
![]()
ewalukas @ 21 Oct 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=606569biszkopty robiłam z przepisu,który podała Akulka,![]()
O, ciesze sie, że wyszło![]()
![]()
Chlorofilka @ 25 Apr 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=696016tylko może z masą coś pokombinuję bo mi rzadka wyszła.....aa i oczywiscie się zwarzyła ale nad parą i było ok![]()
![]()
Ilona @ 25 Apr 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=696017Może z tą masą zrób![]()
https://www.cincin.cc/index.php?showtopic=2...t=0&start=0dziękijuż druknęłam, przy najbliższej okazji sprawdzę![]()
![]()
Chlorofilka @ 29 Apr 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=697955dziękijuż druknęłam, przy najbliższej okazji sprawdzę![]()
![]()
![]()
Fajna jest - szybko i bezproblemowo się ją robi![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.