Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo drożdżowe
Nocne bułeczki
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Buka" data-source="post: 1701573" data-attributes="member: 67"><p>Jednakowy przepis na drożdżowe wyrastane w lodówce, a wyrastane zwyczajnie daje w efekcie dwa różne ciasta.</p><p>Ciągle pamiętam panettone wyrastane zwyczajne i takie z lodówki, które kiedyś upiekłam. To było chyba moje największe zaskoczenie kulinarne. Nie mogłam się nadziwić delikatności i puszystości lodówkowego.</p><p>Może w bułeczkach aż tak spektakularnych róznic sie nie zauważy, ale na pewno będą korzystne.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Buka, post: 1701573, member: 67"] Jednakowy przepis na drożdżowe wyrastane w lodówce, a wyrastane zwyczajnie daje w efekcie dwa różne ciasta. Ciągle pamiętam panettone wyrastane zwyczajne i takie z lodówki, które kiedyś upiekłam. To było chyba moje największe zaskoczenie kulinarne. Nie mogłam się nadziwić delikatności i puszystości lodówkowego. Może w bułeczkach aż tak spektakularnych róznic sie nie zauważy, ale na pewno będą korzystne. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo drożdżowe
Nocne bułeczki
Top
Bottom