dziunia @ 5 Dec 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=1057730Piękne Caritko
Margarete @ 5 Dec 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=1057735Caritko, cudo!!!!Dziekuje![]()
![]()
![]()
JotHa @ 5 Dec 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=1057739Ale piekne !
Powinnam zazdroscic na tyle, by odlozyc igle od filcowania.
Nie musisz przeciez odkladacMozesz tak w miedzy czasie.....![]()
![]()
Dzieki![]()
![]()
Margot @ 5 Dec 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=1057774wow , Caritko , przepiękne , a wiesz ja też ubieram pierniczki migdałami ubierać ,ale nigdy nie łączyłam migdałów i lukru ,a to pięknie razem współgra i jeszcze te z kawowymi dekoracjami , super , będę odgapiać
Z migdalami, to w sumie tyko te ozdabiam, a z ziarenkami czekoladowymi, to pierwszy raz![]()
Jak sie "pomysl" przyjmie, to bede ozdabiac w przyszlosci![]()
- ale ja tez od Ciebie cos odgapie- strojenie platkami![]()
![]()
![]()
Dzieki, Margot![]()
![]()
sionia @ 5 Dec 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=1057794Sliczne te pierniki. Czy wciskałaś całe migdały czy połówki? Czy trzeba je czymś przesmarować?Sioniu, wciskalam cale migdaly i nie trzeba niczym smarowac ani migdalow, ani piernikow.
Jesli sie je docisnie (z wyczuciem oczywiscie) to nie powinny odpasc.
W moich, nie odpadl ani jeden.
Dziekuje![]()
![]()
Maraa @ 5 Dec 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=1057820Caritko, piękne pierniki upiekłaś i bardzo elegancko je ustroiłaś.
Dziekuje Maraa![]()
![]()
Ja sie juz Twoich nie moge doczekac![]()
Margot @ 6 Dec 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=1058210Caritko , to taki przepis z dreszczykiemmikrofale , suszarki i Dziadki się przydają![]()
![]()
![]()
Gdyby nam te pierniki nie smakowaly, albo tylko troszke smakowaly, to olalabym caly ten "interes", ale dla nich moge sie poswiecac![]()
Mam w ogole nadzieje, ze tym, ktorzy sie na nie skusza, tez beda smakowac.
CYTATOczyścicie jak upiekę , gorąca relacja zapewniona tu![]()
Bede czekac cierpliwie![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.