Malinna @ 15 Dec 2004 napisał:index.php?act=findpost&pid=37990Miód i sodę rozpuszczamy w mleku.help!!!! to mleko ma byc cieple?wlasnie biore sie za robienie tego ciasta i mam dilematum
więc nie martw sie tylko przekładaj kremem, będzie pysznie, zobaczysz
bajaderka @ 24 Sep 2006 napisał:index.php?act=findpost&pid=368273Zamiast powidel uzylam "sliwek w czekoladzie" Joanny
Martusia @ 30 Dec 2006 napisał:index.php?act=findpost&pid=423772Mój orzechowiec przed chwilą wylądował w lodówce przegryzać się na jutro. Miałam trochę problem z przełożeniem tej ostatniej warstwy z blachy na gotowe ciasto, ale mi się udało. Jutro zdam relacje z degustacji.Dlatego lepiej jest zrobić tak j.w. Naprawdę polecam ten sposób, wypróbowany
Ta strona internetowa uzywa plikow cookies (tzw. ciasteczka) w celach funktionalnych. Przez dalsze uzytkowanie strony akceptujesz pliki cookies.
Informacje do plikow cookies i mozliwowsci ich wylaczenia