- Cze 7, 2007
- 16,273
- 2,355
- 113
basiau @ 7 Jan 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=929347Ciasto siedzi w piecu
Ależ Ty szybkaAle i ciasto też nie wymaga dużo pracy![]()
basiau @ 7 Jan 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=929347Ciasto siedzi w piecu
Ależ Ty szybkaAle i ciasto też nie wymaga dużo pracy![]()
Krystyna9 @ 7 Jan 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=929350Ależ Ty szybkaAle i ciasto też nie wymaga dużo pracy
Co racja to racja - ciasto nie jest skomplikowane w obsłudze. Ale musiałam dwa razy pianę z białek ubijać - pierwsza pierwszy raz w kiciusiu mi nie wyszła. Jutro jajecznica na śniadanie![]()
basiau @ 7 Jan 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=929372Co racja to racja - ciasto nie jest skomplikowane w obsłudze. Ale musiałam dwa razy pianę z białek ubijać - pierwsza pierwszy raz w kiciusiu mi nie wyszła. Jutro jajecznica na śniadanie
ale to chyba nie jest wina kiciusia. Mogło wpaść odrobinkę żółtka, lub na misce było troszkę tłuszczu
olcieek @ 22 Jan 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=935696Krysiu a kokos jest konieczny ?
Można by było dodać coś innego w zamian ?kurcze, zawsze robiłam z wiórkami kokosowymi więc nie mam pojęcia jak to może być bez wiórek. Kiedyś piekłam serniki z jogurtu (to podobne składniki jak w tej "masie serowej", smaczne one były bardzo, tylko mi strasznie opadały zawsze. Tu masa mi nie opada. No, może ocupinkę.
A wiórki staram się kupować takie jak najdrobniejsze, żeby ich nie wyczuwać w masie
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.