lambethka @ 13 Nov 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1212528no nie usiedzi spokojnie, nie usiedzi
Toć siedzę![]()
![]()
kajal @ 14 Nov 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1213073Palma nie moja z jakiejś zagranicznej strony ale może akurat komuś się przydaUps i nie zobaczyłam. Kajal spróbuj link do palmy wrzucić![]()
Jo_anna1 @ 13 Nov 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1212127Bardzo jasne objaśnienie![]()
http://www.youtube.com/watch?v=QZkqXVXaYv8...feature=mh_lolzDzięki Joanno za link do zrobienia dzidziusia.I ja wczoraj wieczorem spróbowałam.Jednak mocno niedoskonały w porównaniu z yotube ale następnym razem będzie lepiej.Ostatnio robiłam tort na chrzciny z płaskim niemowlęciem i płaskim bocianem.Jednak trówymiarowe figurki mają większy urok.Dziękuje wszystkim dziewczynom,które dzielą się swoim doświadczeniem i linkami.
lambethka @ 2 Dec 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1223075a ja sie meczylam z wypelnianiem bebnow
nawet nie myślałam o wypełnianiu. Na samym początku założyłam, że to ma być lekka konstrukcja żeby patyczek wytrzymał![]()
devillwoman @ 2 Dec 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1223014![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nieskazitelnie prosta i dokładna... jak zawsze w Twoim wykonaniu, masz linijke i kątomierz w oczach?
tak się teraz z tego uśmiałam, bo moje dzieci zawsze się smieją jak składam ubrania w szafie,że poziomicy to ja nie potrzebuję![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.