BeataSz @ 1 Apr 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=841655A Ty Cinka skąd wiesz ?A tak sobie czytam to i tamto tu i tam i wiem
BeataSz @ 5 Oct 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=759647Aha, czyli dokładnie tak, jak ja przyrządzam cynaderki, serca albo żołądki i nawet dokładnie tak samo podaję, najczęściej z kaszą i ogórkiem kiszonyma o języku nie pomyślałam nigdy, że też go tak mogę zrobić
Sini, ja nie wiem jak Ci powiedzieć czym się różni w smaku ozór wieprzowy od wołowego, ten wołowy jest na pewno większy, dłużej się gotuje, no a smak? pewnie taki sam mają albo bardzo podobny, no i na pewno zależy od przyrządzenia, bo na pewno mój w sosie chrzanowym, tylko gotowany i nie podsmażany będzie inny nieco niż ten witkowy, który na pewno już wkrótce wypróbuję.
Dużo też daje sam sos, nadaje tego "charakteru", bo np. ja nie zjadłabym ozorka (ani żadnego innego mięsa) w sosie musztardowym, niestety raz miałam okazję tak spróbować i
(nienawidzę musztardy)a ja gotuję w szybkowarze i zadnego zapachu ani smrodu nie mam, hahaha dzisiaj na obiad będę miała właśnie się gotują
Ta strona internetowa uzywa plikow cookies (tzw. ciasteczka) w celach funktionalnych. Przez dalsze uzytkowanie strony akceptujesz pliki cookies.
Informacje do plikow cookies i mozliwowsci ich wylaczenia