Nie bójta się baby tylko smażta na pochybel strachom
Naprawdę wystarczy sprawdzać patykiem do szaszłyków-są babelki wokół patyka -smażę,
nie ma-czekam, bo olej zbyt zimny.
A jeśli chcecie sprawdzić czy już usmażone w środku ,
to można wykałaczką czy też patyczkiem do szaszłyków
pączek smażący się nakłuć,
i tak jak ciasto-jeśli surowe to cisto na patyku zostanie,trzeba dosmażyć,
jeśli patyk suchy,można wyjmować.

Naprawdę wystarczy sprawdzać patykiem do szaszłyków-są babelki wokół patyka -smażę,
nie ma-czekam, bo olej zbyt zimny.
A jeśli chcecie sprawdzić czy już usmażone w środku ,
to można wykałaczką czy też patyczkiem do szaszłyków
pączek smażący się nakłuć,
i tak jak ciasto-jeśli surowe to cisto na patyku zostanie,trzeba dosmażyć,
jeśli patyk suchy,można wyjmować.