Caritka
Member
- Mar 14, 2005
- 10,541
- 0
- 36
Caritka @ 15 Oct 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=603163Twoja szkola, Mirabbelko![]()
![]()
Dziekuje
nawet jesli tak, to dawno uczen przeszedl mistrza![]()
mirabbelka @ 15 Oct 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=603217nawet jesli tak, do dawno uczen przeszedl mistrza
Eeeeh, ja sie tylko staram, zeby nie przyniesc wstydu mojemu Mistrzowi![]()
![]()
A Mistrza i tak nigdy nie "przejde"![]()
![]()
tatter @ 15 Oct 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=603236Caritko...przylaczam sie do BRAW...piekny chleb!Dziekuje![]()
![]()
Alina abz @ 1 Mar 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=668928Mój chlebek jeszcze chłodzi się w piwnicy. Miałam straszny problem z wyrobieniem ciasta. Było tak klejące, że nie mogłam odlepić go od rąk i blatu! I tak dosypałam więcej mąki niż jest w przepisie. Pomóżcie, czy coś zrobiłam nie tak?nie wiem jaki blad popelnilasten chleb w zadnym wypadku nie moze byc az tak klejacy, bo tam sama pszenna maka jest przeciez. powiedzialabym, ze to wyjatkowo sympatyczny chleb do wyrabiania. przeczytaj tez co napisala Caritka.![]()
byc moze byla to wina maki jakiej uzylas.
Użyłam mąki typ 550.
Kiedy w końcu dostanę w jakimś sklepie mąkę żytnią, to skończę z pieczeniem pszennych chlebków i będzie po problemie z wyrabianiem![]()
Żartowałam, tak łatwo się nie poddam. Tym bardziej, że chlebek wyszedł smaczny. Rósł tak niechętnie, że obawiałam się zupełnej klapy, na szczęście wyrósł w piecu.![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.