- Wrz 13, 2004
- 8,558
- 25
- 38
bede robic jutro, budyn dzis dwa razy spitililam, gluty mi sie porobily, przypalil sie....tak wiec mam nadzieje, ze bedzie OK jesli zrobie z gotowego budyniu
BeataSz @ 27 Dec 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1383337tez zrobilam na swieta, tym razem na beze nie dawalam rodzynek, tylko same orzechy, natomiast pod bialko sypnelam zurawiny. Calosc przepyszna wyszla.Beata,
która wersja bardzie ci smakuje - z rodzynkami, czy z żurawiną?
BeataSz @ 27 Dec 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1383353.
a do kremu w tym roku dalam sporo rumu
A ja zawsze do kremu dodaję sporo ajerkoniaku![]()
Maraa @ 27 Dec 2012 napisał:
Maraa @ 27 Dec 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1383358A ja zawsze do kremu dodaję sporo ajerkoniaku
Bardzo kuszące![]()
.agatka. @ 27 Dec 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1383399Ja zrobię na Nowy Rok.
Też mam taki zamiar![]()
Zastanawiam się tylko, czy tej masy budyniowej nie jest za mało? Lubię dużo masya tu wydaje mi się ciut mało na tę ilość ciasta![]()
![]()
I czy to musi stać jakiś czas w celu przegryzienia się, czy też można jeść od razu?
BeataSz @ 29 Dec 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1384072dziuniu, ja już od dawna nie robię kremu, który podałam, więc nie pamiętam ile go wychodzi![]()
robię budyń z gotowego kremu "karpatka" i po ukręceniu z masłem jest go dużo, 2 cm ( poszłam zmierzyć w tegorocznym kawałku)
Sądząc po ilości mleka, to wyjdzie go mniej niż 2 cmCzyli zrobię po prostu swój ulubiony krem budyniowy i będzie ok![]()
![]()
A jak z tym przegryzaniem się?
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.