- Paź 25, 2004
- 4,687
- 1
- 0
Panierowane pieczarki z sałatą
Główki pieczarek obrać, umyć, osuszyć. Panierować w roztrzepanym jajku (doprawione solą i pieprzem). Smażyć z obu stron na oliwie na złoty kolor.
W międzyczasie przygotować sałatę z dressingiem z oliwy i octu balsamicznego. Doprawić do smaku solą. Udekorować kawałkami świeżych pomidorów, mozzarelli, bazylii i suszonych pomidorów.
Główki pieczarek obrać, umyć, osuszyć. Panierować w roztrzepanym jajku (doprawione solą i pieprzem). Smażyć z obu stron na oliwie na złoty kolor.
W międzyczasie przygotować sałatę z dressingiem z oliwy i octu balsamicznego. Doprawić do smaku solą. Udekorować kawałkami świeżych pomidorów, mozzarelli, bazylii i suszonych pomidorów.
