Panierowane pieczarki z sałatą

Małgoś.dz.

Member
Paź 25, 2004
4,687
1
0
Panierowane pieczarki z sałatą

Główki pieczarek obrać, umyć, osuszyć. Panierować w roztrzepanym jajku (doprawione solą i pieprzem). Smażyć z obu stron na oliwie na złoty kolor.
W międzyczasie przygotować sałatę z dressingiem z oliwy i octu balsamicznego. Doprawić do smaku solą. Udekorować kawałkami świeżych pomidorów, mozzarelli, bazylii i suszonych pomidorów.

saatazpieczarkami15qi.jpg
 

pawel

Member
Maj 2, 2005
2,202
0
0
dziekuje jem czekolade w kuchni nic apetycznego nie znalazlem
icon_sad.gif
mam 2,5 kg karkowki :mrgreen: ale nie wiem co z tym na szybko zrobic ;)
 
 

Automat do kawy

Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.

W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.

:coffee:

Do ekspresu do kawy