- Lis 18, 2007
- 3,319
- 1
- 0
2 puszki ryby (jaka kto lubi, bez osci) w sosie pomidorowym lub paprykowym
2 czerwone celule
3 ugotowane jajka
parmezan lub inny starty ser
1 ogorek konserwowy
Ugotowac jajka na twardo
Ryby z puszki posiekac widelcem, wrzucic do miski razem z sosem
cebule, jaka i ogorek pokroic w kostke dodac do ryb. Wszystko razem wymieszac dorzucic troche parmezanu. Popieprzyc do smaku.
schlodzic w lodowce okolo 1h.
Na zdjeciu ryba bez parmezanu tylko ze startym na duzych oczkach serem gouda. Jesli ktos niechce sera niemusi dodawac.
2 czerwone celule
3 ugotowane jajka
parmezan lub inny starty ser
1 ogorek konserwowy
Ugotowac jajka na twardo
Ryby z puszki posiekac widelcem, wrzucic do miski razem z sosem
cebule, jaka i ogorek pokroic w kostke dodac do ryb. Wszystko razem wymieszac dorzucic troche parmezanu. Popieprzyc do smaku.
schlodzic w lodowce okolo 1h.

Na zdjeciu ryba bez parmezanu tylko ze startym na duzych oczkach serem gouda. Jesli ktos niechce sera niemusi dodawac.
Załączniki
Ostatnią edycję dokonał moderator: